Αναστάτωσε τα social media η Μαρίνα Πατούλη - Με κίτρινο φόρεμα σε πανάκριβο ξενοδοχείο

Η ανάρτηση που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναστάτωσε τα social media η Μαρίνα Πατούλη - Με κίτρινο φόρεμα σε πανάκριβο ξενοδοχείο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να υποδεχθεί με έναν διαφορετικό τρόπο το Σαββατοκύριακο, ποστάροντας μία φοβερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα κατακίτρινο φόρεμα σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης.

Η Μαρίνα Πατούλη μας έχει συνηθίσει σε πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις ανά καιρούς, και έτσι η σημερινή της ανάρτηση δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η ίδια απόλαυσε τις διακοπές της μέσα στο καλοκαίρι και πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη κίτρινο φόρεμα

Η Μαρίνα Πατούλη "αδειάζει" τον πρώην σύζυγό της στον αέρα του Πρωινού

Το πρωί της Δευτέρας 6/9 ο Γιώργος Πατούλης παραχώρησε μια συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και αν μη τι άλλο αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Μαρίνα. Η ίδια μετά από λίγες ώρες εμφανίστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά δεν περίμενε να βγει ο Γιώργος και να μιλήσει για την κοινή τους πορεία και για το διαζύγιο γιατί είχαν συμφωνήσει να κρατήσουν σιγή ιχθύος μέχρι να πάρουν μια κοινή απόφαση.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την ανατροπή και γι’ αυτό είχα κάνει πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στο παιδί. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες, εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. Ο τέλειος γάμος δεν υπάρχει. Έκανα, όμως, μια επένδυση ζωής στον Γιώργο. Όταν στα 50 σου ανατρέπεται η ζωή σου… αυτό είναι πολύ οδυνηρό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έμεινε έκπληκτη με όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο Γιώργος Πατούλης.

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή;», αναρωτήθηκε η Μαρίνα Πατούλη όταν είδε το απόσπασμα και συνέχισε: «Βασικά, δεν ξέρουμε ακόμα πού μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει, είχε δηλώσει στη Νέα Σμύρνη. Ακόμα δεν ξέρω. Αυτό με εξέπληξε».

«Τον Ιούλιο συναποφασίσαμε να κάνουμε μια αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τους βηματισμούς μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε και στο παιδί σωστά. Παγώσαμε το διαζύγιο.

Μου προκάλεσε έκπληξη ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και ανακοινώνει ότι έχουμε χωρίσει. Επίσης, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις προσωπικού επιπέδου πριν κάνουμε μια εκ νέου συμφωνία μεταξύ μας. Και σήμερα βλέπω αυτές τις δηλώσεις. Ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά.

Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία», ξεκαθάρισε η Μαρίνα Πατούλη.