Όλα Γκουντ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για Σταρόβα και Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής

«Και εμένα γιατί με είχες πει κακομοίρα;» - Ξέσπασε η τηλεκριτικός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλα Γκουντ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για Σταρόβα και Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής

Στον αέρα του Όλα Γκουντ θέλησαν να ξεκαθαρίσουν μια παλιά τους παρεξήγηση ο Δημήτρης Σταρόβας και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αφορμή για αυτό στάθηκε η φράση «κακομοίρα» του ηθοποιού προς την τηλεκριτικό, πριν χρόνια, την οποία όμως ξαναθυμήθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/9) η ίδια.

«Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχει γραφτεί κάτι αρνητικό για μένα» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απαντά: «Και εμένα γιατί με είχες πει κακομοίρα;».

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ρώτησε: «Είχατε τσακωθεί;» με την ίδια να λέει: «Ναι, είχαμε τσακωθεί χωρίς να έχουμε συναντηθεί. Τσακωνόμασταν με τον αέρα».

«Δεν είχα πει κάτι κακό» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Είχα πει “μία κακομοίρα είπε κάτι για μένα και την έχω γραμμέλη στα παλιά μου τα παπούτσια». «Ακούτε τι έχω περάσει, και μου λέτε εμένα για bullying» απάντησε στο τέλος η Αφροδίτη, η οποία τα άκουσε για τα καλά στο χθεσινό live του Big Brother από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Γραμμέλη - Σταρόβας ξεκαθαρίζουν την παρεξήγηση τους on air

Το αιχμηρό σχόλιο της Γραμμέλη για Λιάγκα - Σκορδά

Στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται μίλησε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό καθώς και στη φετινή σεζόν που πέρασε μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η δημοσιογράφος, που γενικά δεν χαρίζεται στις δηλώσεις της για πρόσωπα της τηλεόρασης, σχολίασε πως η ομάδα του Πρωινού δεν κατάφερε να βρει τα βήματά της και πως ίσως από τη νέα σεζόν να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

«Η Ηλιάνα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα ξεχωριστό κορίτσι και βέβαια, για να το πάμε στο πιο τηλεοπτικό, η Ηλιάνα έχει εξέλιξη. Το Pop Up ήταν μια εκπομπή η οποία πέρασε δύσκολα, σε κάποιες φάσεις προσπαθούσαμε να βρούμε το στίγμα μας, την ταυτότητά μας. Νομίζω το βρήκαμε κάποια στιγμή γιατί όλα χρειάζονται κάποιον πειραματισμό και μια δοκιμή», είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική επανασύνδεση της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Αφροδίτη Γραμμέλη, είπε: «Κάποτε ήταν μαζί στην τηλεόραση, η Φαίη και ο Γιώργος γιατί ήταν ζευγάρι, τώρα δεν κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν. Η ομάδα ξανασυστήθηκε στη μέση της σεζόν και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Ενδεχομένως του χρόνου, απ΄όσο γνωρίζω, θα είναι ο Γιώργος και η Φαίη… να το ξαναβρούνε».