Στο πλευρό της 29χρονης ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Αρβανίτης - «Πιστεύω ότι θα αθωωθεί»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο πλευρό της 29χρονης ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Αρβανίτης - «Πιστεύω ότι θα αθωωθεί»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Φίλιππος Αρβανίτης, ο πρώην σύντροφος της παίκτριας του Power of Love που συνελήφθη και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μία πολύ ήσυχη κοπέλα η οποία δεν υπήρχε περίπτωση να εμπλακεί σε μία τέτοια υπόθεση. Κάτι αντίστοιχο έχουν δηλώσει εδώ και αρκετές μέρες πολλοί φίλοι του 29χρονου μοντέλου.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Αρβανίτη για την πρώην σύντροφό του

«Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν ήξερα για τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της. Εγώ πιστεύω ότι θα αθωωθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται. Επικοινωνώ καθημερινά με τον αδερφό της και με καθοδηγεί για το πώς μπορώ να βοηθήσω. Έχω μιλήσει με την ίδια, η κατάστασή της δεν είναι καλά. Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε και βλέπετε», είπε χαρακτηριστικά.

«Κατέρρευσα όταν τηλεφώνησαν από τη ΓΑΔΑ» - Συγκλονίζει η μητέρα της πρώην παίκτριας του Power of Love

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκαναν οι γονείς της πρώην παίκτριας του Power of Love που έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της.

Όπως εξήγησε τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του μοντέλου, δεν είχε πέσε στην αντίληψή τους καμία παράνομη δραστηριότητα από την κόρη τους, ενώ την ίδια στιγμή δηλώνουν πεπεισμένοι πως θα αθωωθεί και θα ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της.

«Θα λάμψει η αλήθεια. Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα.

Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη ΓΑΔΑ. Κατέρρευσα. Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο.

Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του μοντέλου.