The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για το Bachelor 2

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.