Βαλάντης: Απαντά ξεκάθαρα αν είναι ζευγάρι με την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Έκθέτετε ανθρώπους...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαλάντης: Απαντά ξεκάθαρα αν είναι ζευγάρι με την Πόπη Μαλλιωτάκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (19/9) ο Βαλάντης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που του χρεώνουν με την Πόπη Μαλλιωτάκη με αφορμή ένα insta story που ανέβηκε.

Όλα ξεκινήσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories που τον κάνει tag και τραγουδά κάποιες από τις επιτυχίες του, τα οποία και έκανε αναδημοσίευση ο Βαλάντης, βάζοντας και καρδούλες.

O ίδιος πάντως ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του πως δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα σε εκείνον και την Πόπη Μαλλιωτάκη και μάλιστα εξέφρασε και την ενόχλησή του για τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Η απάντηση του Βαλάντη για τη σχέση του με την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα story στο Instagram με ένα τραγούδι μου, από τη Βαρκελώνη κι εγώ το κοινοποίησα. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της δημοσίευσης «Η νέα σχέση της σόουμπιζ. Έκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

Ο γιος του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου μεγάλωσε και είναι κούκλος

Ο Βαλάντης και η Έλενα Γκρέκου μπορεί να χώρισαν, ωστόσο μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο που σήμερα είναι 17 ετών. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατάει το παιδί του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως τώρα που μεγάλωσε αναρτούν φωτογραφίες του με το πρόσωπο του.

Πρόσφατα η Ελενα Γκρέκου ανέβασε φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes, όπως και τα σχόλια, έπεσαν σαν την βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο νεαρός Χάρης έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει περισσότερο πιστεύουμε στη μαμά του. Ενώ, λίγες εβδομάδες πριν την φωτογραφία του γιου του, ο Βαλάντης έλυσε τις διαφορές του με τον Χάρη Βαρθακούρη.