Μεγάλη αμηχανία για τη Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για Φιλιππίδη και Κιμούλη

«Όλοι κρινόμαστε για αυτά που λέμε και κάνουμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεγάλη αμηχανία για τη Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για Φιλιππίδη και Κιμούλη

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή (19/9), η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε πριν κάποιες μέρες η Μαρία Ιωαννίδου σχετικά με τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Κιμούλη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Αμέσως μόλις έπαιξε το απόσπασμα, η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της σύνδεσης της Μαρίας Ιωαννίδου με την οικογένειά της, ενώ τόνισε πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για όσα λέει και όσα κάνει.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Όλοι οι άνθρωποι δικαούνται να έχουν την άποψή τους. Ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει. Εμείς δεν θα στερήσουμε την ελευθερία να πάρουν το μέρος του, απλά θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε γι αυτά που λέμε και κάνουμε. Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα σε κάποιον να πιστεύει ότι θέλει και να νιώθει ότι θέλει. Εμείς μπορούμε να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε. Έχει τη δική της σχέση με τους ανθρώπους που κρίνονται από τη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Το οργισμένο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την επίθεση με βιτριόλι

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τις εξελίξεις που τρέχουν αναφορικά με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν μάλιστα εξοργιστεί με την όλη τροπή είναι η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της σημερινής (18/9) της εκπομπής, αναφέρθηκε στην υπόθεση αυτή και δεν δίστασε να σχολίασει τα όλα όσα έχουν συμβεί, με την ίδια να ξεσπά για την κατηγορούμενη και την απουσία της από τη δίκη.

«Είδαμε συγκλονιστικές εικόνες στο δικαστήριο. Σοκαρίστηκα δυσάρεστα που δεν παρευρέθηκε η κατηγορούμενη. Μου έδειξε το πρόσωπο μιας κοπέλας, η οποία όχι απλά…. είμαστε και στην τηλεόραση και πρέπει να προσέχω τι λέω… όχι απλά κάνεις το κακό, είσαι και δειλή και δράστις, είσαι τόση τελικά, είσαι τόση.

Κανενός το μυαλό δεν μπορεί να χωρέσει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να έχει μέσα του τόση κακία. Γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν θα το αποδώσουμε ούτε στην τρέλα, ούτε στην εμμονή ή τη μανία της στιγμής. Είναι μια γνήσια βαθιά κακία που ωθεί έναν άνθρωπο να ρίξει το βιτριόλι πάνω στο πρόσωπο και το σώμα ενός άλλου, επειδή υποψιαζόταν ότι μπορεί να φλερτάρει με το κατα φαντασίαν αντικείμενο του πόθου του.

Η Ιωάννα είναι παράδειγμα γενανιότητας, ομορφιάς εσωτερικής και εξωτερικής. Η Ιωάννα θα παραμείνει για πάντα πανέμορφη, ενώ το άλλο το κορίτσι, που δεν έχει σημάδια, θα είναι ένα τέρας. Αυτή είναι η τραγική ειρωνία».