Βίκυ Καγιά: Η ανάρτησή της λίγο πριν την πρεμιέρα του Dancing With The Stars

Το βίντεο στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Η ανάρτησή της λίγο πριν την πρεμιέρα του Dancing With The Stars

Μετά από τρια συνεχόμενα χρόνια, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να κάνει ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα καθώς στη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε και πάλι στον ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από την συχνότητα του Star.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το Shopping Star το οποίο συνεχίζει δυναμικά η ίδια αναμένεται να παρουσιάσει και το φαντασμαγορικό σόου στο Dancing With The Stars. Όπως είναι λογικό η Βίκυ Καγιά, αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο στούντιο από το οποίο και θα βγαίνει το χορευτικό σόου στις οθόνες μας, κάνοντας εντατικές πρόβες.

Το γνωστό μοντέλο αλλά και παρουσιάστρια είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media της. Η ίδια μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις έκαναν συγχρονισμένη κολύμβηση, ενώ μοιράστηκαν την εμπειρία τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

«Η Βίκυ Καγιά ήταν το GNTM αλλά η Ισμήνη μπήκε αμέσως στο ρόλο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM και στην αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αφού αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως της αρέσει πολύ η νέα κριτής του GNTM.

«Δε ξέρω αν θα κάνει η Έλενα Χριστοπούλου εκπομπή, δεν έχω ιδέα. Είδα πολύ λίγο από το GNTM αλλά είχα απορία να δω πως θα είναι χωρίς τη Βίκυ. Τη Βίκυ την έχουμε συνηθίσει, ο ρόλος της ήταν πολύ δυνατός και είναι το GNTM δε μπορεί να αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό. Εμένα μου άρεσε, πιστεύω ότι η Ισμήνη μπήκε κατευθείαν μέσα στο ρόλο και το GNTM έχει μια από τις καλύτερες ομάδες.

Τα νούμερα τα παρακολουθώ γιατί είναι η δουλειά μου αλλά δε τα φοβάμαι γιατί μάλλον δε τα ξέρω. Εδώ δε φοβήθηκα πέρυσι θα φοβηθώ φέτος», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.