Ελένη Μενεγάκη: «Τότε δεν με ήξερε η μάνα μου! Ξεκίνησα νωρίς με...»

Η αποκάλυψη για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Τότε δεν με ήξερε η μάνα μου! Ξεκίνησα νωρίς με...»

Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πρωί της Δευτέρας 20/9 στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια... αναδρομή στο παρελθόν της και συγκεκριμένα όταν ήταν μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για την περίοδο που δεν την γνώριζε ακόμη κανείς στην τηλεόραση. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήταν μοντέλο για διαφημίσεις σε περιοδικά.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το modelling

«Ξεκίνησα νωρίς με το modelling. Όχι σαν μοντέλο πασαρέλας, αλλά σαν πρόσωπο για διαφημίσεις για περιοδικά. Όχι για μόδα. Τότε πληρωνόσουν για να κάνεις εξώφυλλο σε περιοδικό και άγνωστη. Τότε δεν με ήξερε η μάνα μου. Αυτά ήταν τα πρώτα μου βήματα. Γενικώς δεν ήμουν δύσκολη, ήθελα να δουλεύω, δεν ήθελα να κάθομαι», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, μετά το ασύλληπτο ατύχημα που είχε.

Σούσουρο με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - Τα χιλιάρικα που... χάθηκαν

Η μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/9! Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, επέστρεψε ντυμένη στα κόκκινα και συγκινημένη καλησπέρισε το κοινό μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε μια πολύ δυνατή συμφωνία με το Mega, προφανώς, για να δεχθεί να πάει εκεί αφού πολλά ήταν τα κανάλια που την ζητούσαν μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA. Ξέρει τι κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η Ελένη μπορεί να μην έφερνε νούμερα τον τελευταίο καιρό στο κανάλι της Κάντζας αλλά ήταν από τα πιο δυνατά ονόματα στα εμπορικά του σταθμού! Τι εννοούμε με αυτό;

Μεγάλες εταιρείες διαφόρων ειδών έκαναν "κρα" για να τους διαφημίσει η Ελένη Μενεγάκη και για να συμβεί αυτό πλήρωναν αδρά είτε έκανε 5% σε νούμερα είτε έκανε 30! Αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν καλά στο Mega γι' αυτό κι έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να την κερδίσουν...

Ελένη Μενεγάκη mega

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, όσο έλειπε η βασίλισσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες οι εταιρείες θέλοντας να διαφημίσουν τα προϊόντα τους απευθύνονταν στις... εναπομείναντες παρουσιάστριες (βλέπε Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλπ).

Τώρα, όμως, που η Ελένη γύρισε τους... ξαναμάζεψε όλους με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί να σημειώσουν χασούρα πολλών χιλιάδων ευρώ!

Τώρα εξηγείται για ποιο λόγο το Mega δαπάνησε τόσα πολλά λεφτά το πλατό της Ελένης! Ξέρει ότι θα τα πάρει πίσω διπλά και τριπλά...

Αλίμονο στους άλλους σταθμούς!