Βίκυ Καγιά: «Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω ότι σταμάτησα από το GNTM»

Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω ότι σταμάτησα από το GNTM»

H Βίκυ Καγιά ήταν η πρώτη καλεσμένη του Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα αναλάβει, το DWTS, καθώς και στην πρώτη χρονιά που παρακολουθεί το GNTM από τον καναπέ της.

Όπως εξήγησε, δεν πήρε με ευκολία την απόφαση να φύγει από το ριάλιτι, ωστόσο δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη με το νεό της επαγγελματικό βήμα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM και το DWTS

«Νιώθω καλά που άλλαξα ομάδα. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και από την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω ότι για λόγους και προσωπικούς και επειδή υπήρχε κι ένα άλλο πρότζεκτ πρέπει να λείψω, έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά. Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω, να το πούμε, να το νιώσω, να το αισθανθώ, να το δεχτώ.

Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου την πλευρά.

Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως. Μου λείπει από την άποψη του να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα, τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, δεν μου έλειψε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό είναι το trailer του Dancing with the Stars

Το Dancing with the Stars επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και παρουσιάστρια όπως γνωρίζουμε θα είναι η Βίκυ Καγιά. 16 παίκτες είναι έτοιμη να τα δώσουν όλα για όλα στην πίστα με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι αλλά και την κατάκτηση της νίκης.

Μπορεί η ημερομηνία της πρεμιέρας να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο, η ημέρα δεν θα αργήσει να καταφτάσει. Τα ονόματα που θα χορέψουν έχουν ανακοινωθεί, όπως και των κριτών και τώρα το μόνο που μένει είναι... ο χορός.

Το trailer του Dancing with the Stars, βγήκε στον αέρα και θα σας κάνει και εσάς να χορέψετε.