Ενοχλημένος ο Τάσος Νούσιας στον αέρα του ALPHA - «Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση τώρα»

Δεν ήθελε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ενοχλημένος ο Τάσος Νούσιας στον αέρα του ALPHA - «Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση τώρα»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Τάσος Νούσιας μέσω Skype. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστεί, Σασμός και στην χθεσινή δολοφονία του Στεφανή ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που έχουν προκαλέσει χαμό.

Ωστόσο, ο ίδιος φάνηκε ενοχλημένος και δεν ήθελε να πάρει ιδιαίτερη θέση στο όλο ζήτημα, τονίζοντας ότι αυτά είναι ευαίσθητα θέματα.

Η ενόχληση του Τάσου Νούσια για τις δηλώσεις της Κωνσταντινίδου

«Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση τώρα. Είναι πολύ ευαίσθητα πράγματα αυτά για να τα αναλύσουμε, δεν θέλω να πάρω θέση. Είναι ένα θέμα που αφορά τη δικαιοσύνη, τα κανάλια, τους ανθρώπους που χαλούν τα λεφτά τους».

«Κι εγώ δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση...»

Ο Τάσος Νούσιας παραχώρησε συνέντευξη στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου, μιλώντας για την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης με τίτλο «Ιστορία χωρίς όνομα», στην οποία πρωταγωνιστεί και όχι μόνο.

Κάλεσε όσους βιώνουν κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, όχι μόνο να μιλήσουν, αλλά να φωνάξουν και κάλεσε τη νέα γενιά να πατήσει γερά στα πόδια της για τον νέο κόσμο που έρχεται.

Επίσης, αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που είπε «όχι» στη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας τον λόγο και ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στη σειρά «Έτερος εγώ».

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο το τελείωσε αμέσως. Ενώ, είχε μιλήσει για τον βιασμό και την παιδεραστία.