Τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο παντρεύεται σήμερα 22/9 η Τζούλια Νόβα- Τα νυφικά της νύχια

Σήμερα γα... σήμερα γάμος γίνεται...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο παντρεύεται σήμερα 22/9 η Τζούλια Νόβα- Τα νυφικά της νύχια

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζούλια Νόβα, καθώς λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι - δείτε το φύλο του μωρού - , θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο, σύντροφό της και πατέρα του παιδιού που κυοφορεί. Ήδη γνωρίζαμε πως η πρόταση γάμου έχει γίνει και τώρα το επόμενο βήμα θα γίνει.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, το μοντέλο θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο σήμερα 22/9, ενώ κάνει πρόβες νυφικού για να πραγματοποιηθεί και ο θρησκευτικός.

Το προσκλητήριο μάλιστα του γάμου της, είχε δημοσιευθεί στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Ενώ, χθες δημοσίευσε και τα νύχια του γάμου.

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Νόβα - Βιτζηλαίου

Τζούλια Νόβα γάμος

Παντρεύεται σήμερα 22/9 η Τζούλια Νόβα τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο

«Είχε ένα ψυχολογικό πολλών ετών, ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε η Τζούλια Νόβα, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες καθώς και στην εγκυμοσύνη της, η οποία μέχρι στιγμής κυλάει πολύ ομαλά.

Μεταξύ άλλων, η Τζούλια Νόβα μίλησε και για τον λόγο που δεν είχε σκεφτεί μέχρι στιγμής να κάνει παιδί, αποκαλύπτοντας πως οφειλόταν σε μία θεωρία του πρώην συντρόφου της, ο οποίος από τη μεριά του μίλησε στο Happy Day και εξέφρασε την έκπληξή του με την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

«Έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το μόνο που με άγχωσε στο νυφικό ήταν να μη φανεί η κοιλίτσα μου. Δεν είμαι από εκείνες που την επιδεικνύουν. Δεν επιδιώξαμε την εγκυμοσύνη. Έτυχε σαν θαύμα. Έγινε μια φορά και οι πιθανότητες ήταν τρομερά μικρές. Ήταν μηδαμινές. Ήταν όμως γραφτό να γίνει. Πήγαμε στον γιατρό, χτυπούσε ήδη η καρδούλα του, πάθαμε σοκ και οι δύο.

Μέχρι πριν από ένα χρόνο δεν με φανταζόμουν μανούλα. Ήμουν και λίγο αρνητική επειδή έτσι είχα μεγαλώσει. Είχα ένα ψυχολογικό πολλών ετών, επειδή το άκουγα σαν καραμελίτσα, πως μόλις κάνω παιδί καταστρέφεται η ζωή μου και δεν ξαναπηγαίνω διακοπές. Αυτό ήταν το σκεπτικό του πρώην συντρόφου μου, όχι το δικό μου», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.