Επέστρεψε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας - Τα πρώτα του λόγια μετά την ξαφνική αποχώρηση

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας - Τα πρώτα του λόγια μετά την ξαφνική αποχώρηση

Στο Πρωινό επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την ξαφνική αποχώρηση του από την εκπομπή την Παρασκευή 17/9. Ο παρουσιαστής μάλιστα έλειπε και χθες από το πλατό, με την πρώην σύζυγό του να παρουσιάζει μόνη με τους συνεργάτες της τα θέματα της επικαιρότητας.

Ωστόσο σήμερα 22/9 εμφανίστηκε κανονικά στην έναρξη της εκπομπής μαζί με τη Φαίη Σκορδά, η οποία χιουμοριστικά είπε: «Ρωτούσαν χθες που ήσουν. Όλοι. Ανησυχήσαμε μήπως έπαθες κάτι. Μήπως δεν ξαναγυρνούσες».

«Σας έλειψα πολύ, μη συζητάς. Δεν μου το δείξατε. Μόνο ο Τεργιάκης με πήρε τηλέφωνο να δει που είμαι» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς να αποκαλύπτει το λόγο που έλειπε.

Βίντεο από την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρωινό

Το βέτο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πραγματικά πολύ δύσκολη σε όλες τις ζώνες αλλά περισσότερο στην πρωινή! Η Δανάη Μπάρκα σε σύγκριση με πέρυσι έχει σηκώσει κεφάλι και γενικά οι αντίπαλοι σταθμοί του ΑΝΤ1 έχοντας αποκτήσει περισσότερη μυθοπλασία και projects ενισχύουν την θεματολογία τους στις πρωινές εκπομπές κάνοντας το κοινό να αμφιταλαντεύεται για το που θα "κάτσει".

Ο σταθμός του Αμαρουσίου, βέβαια, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη καθώς το δυνατότερό του project - οι Άγριες Μέλισσες - δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα (δείτε εδώ πότε κάνουν πρεμιέρα). Εν αναμονή, λοιπόν, αυτού του comeback, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είπαν να... κάνουν την κίνησή τους για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog οι δυο παρουσιαστές άσκησαν βέτο τους ιθύνοντες του σταθμού πως οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών δεν θα εμφανίζονται σε άλλες εκπομπές, κι ειδικά σε αυτές που βρίσκονται απέναντί τους!

Σου λέει, δεν γίνεται η καλύτερη σειρά του σταθμού να μην πλασάρεται αποκλειστικά και μόνο από το ίδιο το κανάλι και το καστ να δίνει αποκλειστικές συνεντεύξεις στους ανταγωνιστές!

Όπως το GNTM καλύπτεται από τις εκπομπές του σταθμού αποκλειστικά και μόνο, έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί και η μυθοπλασία στον ΑΝΤ1 γιατί αυτό είναι κάτι που θα τους ανεβάσει την τηλεθέαση!

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι τόνισε στην διοίκηση πως όπως ο ALPHA δίνει αποκλειστικότητες από τον Σασμό στην Τσιμτσιλή και την Καινούργιου έτσι θα πρέπει να πράξουν κι αυτοί!

Τώρα ποια απόφαση πάρθηκε τελικώς... θα φανεί στο χειροκρότημα!