Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Mike - Δεν έχει καμία σχέση με την μουσική

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Mike - Δεν έχει καμία σχέση με την μουσική

Μπορεί τον Mike να τον γνωρίσαμε μέσα από τον χώρο της μουσικής, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Ο τραγουδιστής λοιπόν, λίγο καιρό μετά την κίνηση ανθρωπιάς του, μαζί με τον καλό του φίλο Σταύρο Λιάρο απέκτησαν το δικό τους barber shop. Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μέσα από μια φωτογραφία.

Η ανάρτηση του Mike

Στην λεζάντα, ο Mike έγραψε χαρακτηριστικά: “Η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες και νέα ξεκινήματα!

Όσοι με ξέρετε γνωρίζεται ότι διψάω για νέες περιπέτειες,γιαυτο λοιπόν αποφασίσαμε παρέα με τον φίλο μου να συνεργαστούμε και να κάνουμε παρέα ένα δημιουργικό ταξίδι! Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να έρθετε να τα πούμε από κοντά”.

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Mike

«Κλείνω ένα χρόνο καθαρός από τον καρκίνο»

Με μία σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Mike θέλησε να ευχαριστήσει με ένα ιδιαίτερο μήνυμα όλους τους ανθρώπους που του στάθηκαν στην μεγάλη περιπέτεια που έζησε με τον καρκίνο.

Ο Mike είναι εδώ και ένα χρόνο καθαρός από την ασθένειά του και δεν μπορεί να κρύψει την ευγνωμοσύνη του στην οικογένειά του, τους φίλους του και φυσικά την αγαπημένη του σύντροφο, Έλενα Τσαγκρινού η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του.

«Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο!

Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι άνθρωποι που δεν με άφησαν λεπτό, είναι οι άνθρωποι που ότι ώρα και να τους έπαιρνα θα ήταν εκεί, είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω τα πάντα!

Μετά από 1 χρόνο λοιπόν έχω να πω, πως νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί αγκαλιάζουν την κάθε μου τρέλα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα! Να σας συστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! 25/8/2021», έγραψε χαρακτριστικά ο Mike στην ανάρτησή του.

TAGS