Τσομπανίδου για Αλεξάνδρου: «Εσένα δεν σου μιλάω καν» - Το άγνωστο περιστατικό στα καμαρίνια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τσομπανίδου για Αλεξάνδρου: «Εσένα δεν σου μιλάω καν» - Το άγνωστο περιστατικό στα καμαρίνια

Καλεσμένη βρέθηκε σήμερα 23/9 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Νικολέττα Τσομπανίδου η οποία βρέθηκε στο πλατό προκειμένου να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι του Alpha «The Bachelor».

Η Νικολέττα, εισέβαλε στο πλατό, πιο εντυπωσιακή από ποτέ και η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε με το στιλ της. Από την άλλη η καλεσμένη δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονο προς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. (Δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια στην καλεσμένη)

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εσένα δεν σου μιλάω για αρχή. Ήσουν το πρωί στο καμαρίνι και δεν με χαιρέτισες καν». Η Κατερίνα Καινούργιου τον «μάλωσε» σχολιάζοντας με χιούμορ ότι δεν τον αφήνει η Ιωάννα Τούνη.«Σου ζητάω συγνώμη. Ήταν το πρωί που ξύπνησα».

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Νικολέττας Τσομπανίδου

O Παναγιώτης Βασιλάκος "αδειάζει" την Νικολέττα - «Δεν ζήτησα επανασύνδεση»

Ένας μικρός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλάκο και την πρώην σύντροφό του Νικολέττα Τσομπανίδου, την οποία επέλεξε στον τελικό του Bachelor, λέγοντας πως είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί.

Πριν από μερικές ημέρες η Νικολέττα - η οποία έχει βρει και πάλι τον έρωτα και δημοσίευσε φωτογραφία με τον νέο αγαπημένο της - αποκάλυψε πως το μοντέλο έκανε κίνηση για να τα βρουν και πάλι. Την δήλωση όμως αυτή ο ίδιος την διέψευσε.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου και την "άδειασε" λέγοντας πως ποτέ δεν έκανε κίνηση επανασύνδεσης, απλά ήθελε να της ευχηθεί για τα γενέθλια της.

«Στα γενέθλιά της την πήρα μια φορά τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα ένα απλό χρόνια πολλά. Δεν περίμενα να αντιδράσει έτσι η Νικόλ στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή σας. Θα το σκεφτώ να στείλω ξανά μήνυμα σε πρώην μου, μη βγει μετά και πει ότι ζήτησα επανασύνδεση», είπε χαρακτηριστικά.