Συγκινεί η Αννίτα Ναθαναήλ με τις δηλώσεις της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά»

«Θα μπορούσαν στη θέση της να είναι οι κόρες μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Αννίτα Ναθαναήλ με τις δηλώσεις της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Αννίτα Ναθαναήλ ή κοινώς ο άγγελος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την ψυχολογία της, μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι αλλά και το πως εξελίχθηκε αυτή η όμορφη σχέση ανάμεσά τους.

Η Αννίτα Ναθαναήλ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα νιώθει άσχημα προς την κατηγορούμενη. Υπάρχουν τα ξεσπάσματα, υπάρχουν κρίσεις. Έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά η Ιωάννα για να βρίσκεται εδώ σήμερα, να στέκεται ψύχραιμη και να κάνει focus στην ανάρρωσή της.

Έχει κάνει πολλή δουλειά και ο ψυχίατρός της. Δεν είναι τυχαίο. Πρέπει όμως να προχωρήσει μπροστά. Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά. Αυτό που έκανε ήταν συγκλονιστικό. Το έκανε με το ένστικτό της και την αγάπη της. Εγώ μπήκα πολύ σιγά στη ζωή της.

Δεν ήθελα ούτε να την πιέσω ούτε να μου πει στοιχεία για το συμβάν. Αυτό έγινε σε ένα διάστημα περίπου δυο μηνών. Μέσα από αυτή την ιστορία συνειδητοποιώ και εγώ άλλα πράγματα γιατί έχω παιδιά μεγάλα πλέον.

Έχω δυο κορίτσια 17 και 19 ετών και ταυτίζω τα παιδιά μου με την ιστορία της Ιωάννας. Θα μπορούσε στη θέση της Ιωάννας να είναι τα παιδιά μου.». Μάλιστα, βρέθηκε στο πλευρό της και στο δικαστήριο που τελικά διακόπηκε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Αννίτας Ναθαναήλ

Αννίτα Ναθαναήλ: «Υπάρχουν αντιδράσεις όταν βλέπουν την Ιωάννα! Είχε βρεθεί μπροστά σε παιδάκι και...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου από το πρώτο λεπτό και την στηρίζει σε κάθε της βήμα σε αυτή την τραγική περίοδο που διανύει.

«Είχα την πολυτέλεια του χρόνου, παρόλο που έχω κι εγώ δουλειά και μπορούσα να το κάνω. Λόγω των ταξιδιών μου στην Κίνα, ήρθα σε επαφή με κάποια προϊόντα που θα τη βοηθούσαν να βγαίνει απαρατήρητη έξω. Η γιατρός της θεώρησε ότι αυτά τα προϊόντα δεν θα βοηθούσαν στην επούλωση των πληγών της. Τις μάσκες τις φοράει σχεδόν 23 ώρες τη μέρα για την επούλωση και για να σταθεροποιηθούν όλοι αυτοί οι ιστοί. Και στη συνέχεια, μέσα από τον σύζυγό μου που έχει φιλία με τον ιδρυτή του gofund.me, ο οποίος μας βοήθησε να φτιάξουμε αυτή την πλατφόρμα προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα ώστε να πλησιάσουμε κοντά στην ίασή της. Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Πήγαμε στη Γαλλία σε ένα μεγάλο κέντρο εγκαυμάτων για θεραπείες και πλέον είμαστε πολύ κοντά. Δεν το πίστευα ότι η Ιωάννα θα μπει στη ζωή μου», είπε για την γνωριμία τους.

Όσον αφορά το δικαστήριο: «Ήταν έκρηξη συναισθημάτων, κανείς δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για όλο αυτό που συνέβη χθες. Η Ιωάννα έχει ζήσει τον εγκλεισμό όπως κανένας άλλος. Τη στρέσαρε όλους αυτό με τους δημοσιογράφους. Μάθαμε την ώρα που φτάσαμε στο δικαστήριο ότι δεν θα είναι η κατηγορούμενη στο δικαστήριο. Μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία δήλωση. Το πρώτο της συναίσθημα ήταν απογοήτευση. Όλοι μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζαμε να δούμε έστω μία ένδειξη μεταμέλειας, ένα μεγάλο συγγνώμη, κάτι… Η παντελής αποχή ήταν σαν μια μούντζα στην Ιωάννα που έβαλε όλες της τις δυνάμεις για να είναι εκεί».

«Η Ιωάννα κάνει 3 ώρες τη μέρα μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα για να δυναμώσουν οι ιστοί. Είναι καμένη παντού, εκτός από τις γάμπες. Έχει καψίματα παντού γι’ αυτό και πρέπει να φοράει τα ελαστικά ενδύματα. Δεν μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της. Δεν μπορεί να κάνει βασικές λειτουργίες. (…) Δεν πρέπει να εκτίθεται καθόλου στο φως. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στο σπίτι μου ή στο σπίτι της. Υπάρχουν αντιδράσεις όταν τη βλέπουν στον δρόμο, μάλιστα είχε βρεθεί μπροστά σε κάποιο παιδάκι το οποίο εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό που αντίκριζε. Πρέπει να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να είμαστε πιο ελαστικοί για το τι είναι όμορφο και αποδεκτό», ανέφερε στην συνέχεια.

«Η διαδικασία είναι επώδυνη, βέβαια τα χειρότερα έχουν περάσει. Κάποιες θεραπείες που κάνει είναι επώδυνες γιατί δεν γίνονται αυτόματα. Δηλαδή θα πρέπει να βάλει κάποιους διατατήρες, να βάλει κάποια ενθέματα που θα ξεχειλώσουν το δέρμα εσωτερικά προκειμένου να φτιάξει δέρμα για να αποκαταστήσει κάποιες άλλες περιοχές. Η Ιωάννα εκπαιδεύεται σε διάφορους τομείς όλον αυτόν τον καιρό, γιατί θέλει πάλι να εργαστεί και να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της. Ξέρει ότι δεν μπορεί να γίνει όπως πριν, ξέρει ότι θα πάρει χρόνο», σχολίασε.