"Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο" - Έμειναν παγωτό στον αέρα του Ποιος είναι πρωινιάτικα

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» όπου μέσα σε όλα κατακεραύνωσε το Bachelor, ενώ αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για γυμνό εξώφυλλο είναι 22.000 ευρώ. Η ίδια ανέφερε πως: «Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο.

Η μαμά μου είναι κέρβερος και δεν με άφηνε να χαλάω τα χρήματά μου σε τσάντες, παπούτσια και ρούχα κι έτσι έκανα καλό κομπόδεμα. Ο σύζυγός μου δεν με ζηλεύει, ίσα ίσα του αρέσει που με κοιτάνε και με θαυμάζουν. Αν πήγαινα σε παιχνίδι επιβίωσης δεν θα άντεχα ούτε μήνα γιατί είμαι 48 κιλά».

Η Σάσα Μπάστα συνέχισε: «Το Bachelor είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση γιατί προσβάλλει το γυναικείο φύλο. Ο Αλέξης Παππάς είναι πιο μοντελέ από τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Απευθύνομαι σε ένα συγκεκριμένο κοινό και δεν είπα ποτέ ότι είμαι φωνάρα. Κατατάσσω τον εαυτό μου στις διασκεδάστριες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου λείπει πολύ ο Θέμος και κάθε φορά που πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του ένιωθα σαν να μπαίνω στο παιδικό μου δωμάτιο. Θέλω να κάνω κι άλλο παιδάκι, για την ακρίβεια θέλω να έχω τρία παιδιά, αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή». Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για το δικό της θαύμα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Σάσας Μπάστα

Σάσα Μπάστα: Η απάντηση της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τις φήμες που θέλουν την Σάσα Μπάστα να είναι για δεύτερη φορά έγκυος, με την ίδια να δίνει την απάντηση της.

Η όμορφη τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό ταξίδεψε στην Μύκονο με τον αγαπημένο της και η αλήθεια είναι πως η κοιλίτσα της ήταν αρκετά φουσκωμένη.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες αυτές, όμως πριν από λίγες ώρες θέλησε να τοποθετηθεί, εξαιτίας του πλήθος μηνυμάτων που έχει λάβει.

Συγκεκριμένα, η Σάσα Μπάστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το γυμναστήριο, όπου μας δείχνει τους κοιλιακούς της.

Η απάντηση της Σάσας Μπάστα στις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Που είναι το μωρό οέο. Επειδή με ρωτάτε για κάτι που δεν ισχύει», είπε χαρακτηριστικά.