Τραγικές ώρες για την πρώην παίκτρια του The Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα

Βυθισμένη στο πένθος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγικές ώρες για την πρώην παίκτρια του The Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα

Πολύ δύσκολες στιγμές ώρες βιώνει η πρώην παίκτρια του The Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα. Συγκεκριμένα, έφυγε από την ζωή ο νονός της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Η 21χρονη κοπέλα -που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την διατροφική διαταραχή- είναι από χθες βυθισμένη στο πένθος και θέλησε να τον αποχαιρετήσει, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα, η Αντζελίνα έγραψε χαρακτηριστικά: «Νονέ μου αγαπημένε! Πάντα θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο… Θα θυμάμαι πάντα τα τελευταία λόγια που μου είπες « να μην τα παρατάω ποτέ… και να βάλω στην ζωή μου περισσότερο τον Χριστό και την Παναγία» Ξέρω πως είμαι η κοριτσάρα σου όπως πάντα έλεγες! Μας άφησες τόσο νωρίς και τόσο νέος…. Λυπάμαι μόνο που δεν αξιοποίησα τον χρόνο μου μαζί σου! Γιατί ο νονός είναι ο πνευματικός πατέρας και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο… Συγγνώμη που δεν ερχόμουν να σε βλέπω τόσο συχνά όσο θα έπρεπε! Σε αγαπώ άπειρα να μας προσεχείς από εκεί ψηλά! 22/9/21»

Η ανάρτηση της Αντζελίνας Χαλντέντα για την απώλεια του νονού της

«Είδα τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα»

Η Αντζελίνα Χαλντένα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The bachelor, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η 21χρονη αναφέρθηκε για την απώλεια των κιλών της που παραλίγο να την οδηγήσουν σε νευρική ανορεξία, άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

«Μπαίνοντας στο Bachelor ήμουν 50 κιλά. Βγήκα 63. Έχασα 20 και τις τελευταίες μέρες έχω πάρει 3 κιλά. Έπαιρνα μηνύματα «είσαι κόκκαλο», «δεν βλέπεσαι», «φάε κορίτσι μου»… Όταν άρχισαν δικοί μου άνθρωποι να αισθάνονται κι αυτοί άσχημα για μένα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα να φαίνονται μόνο τα κόκκαλα μου και έβαλα τα κλάματα. Μίλησα με μία ψυχολόγο και πήρα τα πάνω μου. Δεν ήμουν στο στάδιο της ανορεξίας, αλλά αν συνέχιζα έτσι», εξομολογήθηκε η Αντζελίνα Χαλντέντα.

«Μετά το Bachelor έκανα μία σχέση, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δεν έχει τύχει να βρεθούμε ποτέ. Είχαμε μιλήσει στις αρχές, όταν είχαμε βγει από το παιχνίδι. Το περίμενα ότι θα χωρίσει ο Παναγιώτης γιατί η Νικολέτα είναι πάρα πολύ ζηλιάρα, το έβλεπα και μέσα στο παιχνίδι. Δεν ταιριάζει με αυτή την κοκκινομάλλα με τίποτα. Δεν έχω καμία επαφή με τη Νικολέτα, δεν έχει να μου προσφέρει κάτι αυτός ο άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.