Συνέβη πριν από λίγο - Συγκινημένη στον αέρα του Mega Καλημέρα η Μελέτη ανακοίνωσε πως η Ελένη Μενεγάκη...

Δεν περίμενε κανείς κάτι τέτοιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνέβη πριν από λίγο - Συγκινημένη στον αέρα του Mega Καλημέρα η Μελέτη ανακοίνωσε πως η Ελένη Μενεγάκη...

Μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς ένα το πρωί της Παρασκευής 24/9 η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής της, Mega Καλημέρα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως την Δευτέρα 27/9 θα προβληθεί η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη μετά την επιστροφή της στην οθόνη, δίνοντας μάλιστα και μια γεύση για τα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη

«Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ όμορφα που είμαι εδώ. Στη γιορτή μου, 21 Μαΐου αποφάσισα να μοιραστώ πως αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική σεζόν στον Alpha και την επόμενη χρονιά δε θα ήμουν στην τηλεόραση. Ό,τι είχα πει ήταν αλήθεια. Εγώ ξέροντας πως θα σταματήσω το ζούσα μέρα, μέρα. Δεν ήθελα όμως αυτό να επηρεάσει το πώς με βλέπουν οι τηλεθεατές. Το γιατί δεν το είπα τελευταία μέρα και το είπα στη γιορτή μου, ήταν γιατί ήθελα να πάρουμε και οι δύο πλευρές τον χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι που κάναμε μαζί πάρα πολλά χρόνια φτάνει στο τέλος. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε. Το μόνο που ήξερα είναι ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ήμουν σπίτι…

Γενικά λειτουργώ με το ένστικτο, είμαι παιδί της λογικής, αλλά το ακούω. Δεν αισθάνθηκα ποτέ η καρδιά μου να σφίγγεται εντελώς. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή 1η Ιουλίου, είχα όλη τη συγκίνηση, αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Αισθανόμουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε, χωρίς όμως πραγματικά να είχα αφήσει το περιθώριο στα υπόλοιπα κανάλια ότι θα κάνουμε μια συζήτηση και βλέπουμε» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Σχετικά με το πώς πέρασε τη χρονιά που απείχε από την τηλεόραση, η ίδια εξήγησε: «Ήταν μια χρονιά περίεργη για όλους μας. Ήθελα πολύ να ταξιδέψω, ήθελα πολύ να υποδεχτώ και εγώ τα παιδιά μου στο σπίτι μου μέσα. Ήθελα να πάω εκδρομές με τα παιδιά και το σύντροφό μου. Ήθελα να κοιμηθώ, να κάτσω στο κρεβάτι χωρίς να σκέφτομαι. Ήθελα να δω τους φίλους μου που όλοι μου έκαναν παράπονα. Ήθελα να κάνω πράγματα καθημερινά».

Η συνολική περιουσία της οικογένειας Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους, όπως αυτήν, που γνωστό περιοδικό έφερε στη δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του). Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τώρα προστέθηκε και η νέα μονοκατοικία που έχτισε πριν από λίγους μήνες στην Γλυφάδα η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες του σπιτιού).