Λάουρα Νάργες: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τον Χρήστο Σαντικάι»

«Δεν θέλω να γίνω η γραφική που μιλάει μόνο για τη σχέση της»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τον Χρήστο Σαντικάι»

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τη Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι και για το πόσο όμορφα αισθάνεται τον τελευταίο καιρό στο πλευρό του.

Την ίδια στιγμή, μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών που κατάφερε καθώς και για τη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του The Voice.

Οι δηλώσεις της Λάουρας Νάργες για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

«Έχασα 18 κιλά. Τώρα προσπαθώ να σφίξω. Δεν ήταν σκοπός μου να χάσω κιλά εξαρχής. Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά δεν θέλω να γίνω η γραφική που μιλάει μόνο για τη σχέση της», είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

«Έρχονταν και μου έλεγαν "μα κάνεις τηλεόραση, δεν γίνεται να έχεις κάποια κιλά παραπάνω"»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί της Κυριακής η Λάουρα Νάργες, η οποία μίλησε για την απόφασή της να χάσει κιλά καθώς και για το bullying που είχε δεχθεί τα τελευταία χρόνια για την εμφάνισή της.

Όπως εξήγησε μπήκε στη διαδικασία αυτή για τον εαυτό της και για να νιώσει καλά η ίδια, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

«Έχω χάσει 18 κιλά. Πολύ απλά καταλάβαινα ότι δεν αισθάνομαι καλά με τον οργανισμό μου. Είχα τρομερές δυσκολίες με τον ύπνο. Γινόταν χαμός γενικά με τα σχόλια στα social media, δυστυχώς. Ανέκαθεν τα αντιμετώπιζα αυτά και μέσα στον χώρο από ανθρώπους οι οποίοι έρχονταν και μου έλεγαν «μα κάνεις τηλεόραση, δεν γίνεται να έχεις κάποια κιλά παραπάνω». Μια τέτοια νοοτροπία υιοθετούσε και ο κόσμος έξω.

Σίγουρα είναι μια υπέρβαση για μένα μόνο και μόνο που μπαίνω σε μια διαδικασία να πω ότι είμαι με έναν άνθρωπο και νιώθω πάρα πολύ καλά για αυτό. Δεν συνηθίζω να το κάνω αλλά νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο της ζωής μου που νιώθω πολύ εντάξει να το κάνω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.