Ελένη Μενεγάκη: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με την μικρή της κόρη

"Βροχή" τα likes στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με την μικρή της κόρη

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από την τηλεοπτική της επιστροφή στο MEGA με την εκπομπή «Ελένη» παραμένει επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να περάσει ευχάριστα τον χρόνο της το πρωινό του Σαββάτου. Όπως φαίνεται η ίδια θέλησε να αφιερώσει τη σημερινή ημέρα στην μικρή κορούλα της Μαρίνα, αφού βγήκαν βόλτα μέχρι την Κηφισιά. Να τονίσουμε πως σήμερα έφυγε από την Ελλάδα και ο μεγάλος της γιος.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία της κόρης της από μια άμαξα. Όπως θα δείτε παρακάτω δεν τράβηξε μόνο την μικρή Μαρίνα αλλά και τον ιδιοκτήτη της άμαξας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τι συνέβη πέντε λεπτά πριν βγει στον αέρα

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο Mega, «Ελένη» θέλησε να μοιραστεί ένα περιστατικό λίγο πριν βγει στον αέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα αποκάλυψε πως τώρα συνειδητοποίησε αυτό που της λέγανε από την πρώτη μέρα της εκπομπής.

Δηλαδή παίρνουν οι τηλεθεατές και χτυπάνε τα τηλέφωνα σε όλο το κανάλι αφού χτύπησε το τηλέφωνο και στο καμαρίνι της από μια τηλεθεάτρια που ζητούσε να κρατήσει τα στοιχεία της για να πάρει μέρος στους διαγωνισμούς.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να σας πω τι μου έτυχε τώρα μέσα στο καμαρίνι πέντε λεπτά πριν βγω; Θυμάστε που λέμε τόσες μέρες ότι έχουμε ένα θεματάκι με τις γραμμές και παίρνετε και στεναχωριέστε που φαίνεται ότι έχει θέμα το τηλέφωνο, ότι δε λειτουργεί κτλ, κτλ, ενώ λειτουργεί απλά πέφτετε πολλοί μαζί; Είμαι στο καμαρίνι, 15 μέρες ζω σε αυτό το καμαρίνι».

«Χτυπάει ένα τηλέφωνο, λέω χτυπάει τηλέφωνο εδώ μέσα…εγώ δε ξέρω καν αν υπάρχει αριθμός. Λέω ας το σηκώσω. Λέω “ναι”, “γεια σας για την εκπομπή της κυρίας Μενεγάκη παίρνω” μου λένε.

Σας ακούω λέω και εγώ, Μου ζήτησε η γυναίκα να κρατήσω τα στοιχεία της για να πάρει μέρος σε κάποιο διαγωνισμό. Της είπα ότι έχουμε πολύ ωραία προϊόντα ομορφιάς.

“Σας παρακαλώ” μου λέει, “μη με κλείσετε, κρατήστε με για να βγω”. Καλά ένα τέταρτο θα περιμένετε λέω και εγώ; Και της έδωσα τον καινούργιο αριθμό γιατί αλλάξαμε τηλέφωνο. Τώρα συνειδητοποίησα αυτό που μου λέγατε ότι παίρνετε και χτυπάνε σε όλο το κανάλι».

Δείτε εδώ τι ανακοίνωσε η Μελέτη για την Μενεγάκη στον αέρα της σημερινής 24/9 εκπομπής της.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη