Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγγελος Λάτσιος: Έφυγε από την Ελλάδα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Η νυχτερινή έξοδος και οι χοροί

Άγγελος Λάτσιος: Έφυγε από την Ελλάδα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη
News 25.09.2021 10:13
Από Youweekly Team

Από την Ελλάδα έφυγε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, όπως φαίνεται για ολιγοήμερες διακοπές με σκοπό να χαλαρώσει παρέα με φίλους του. Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αναρτήσεις του.

Μπορεί πολλά δημοσιεύματα να τον ήθελαν να πηγαίνει στο εξωτερικό για να σπουδάσει, αλλά στο τέλος να αλλάζει γνώμη λόγω της κοπέλας του (αυτή είναι η σύντροφός του), ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόνη.

Που πήγε ο Άγγελος Λάτσιος για διακοπές;

Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει πολύ καλή παρέα και με τους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου. Έτσι λοιπόν, o 18χρονος πήγε στον Άρη Αργυρόπουλο στο Άμερνταμ, με τον οποίο και διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο.

Άγριο ξέσπασμα από τον Άγγελο Λάτσιο

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στον ίδιο αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του καθώς έχει αρκετούς followers.

Αυτή τη φορά επέλεξε να ενημερώσει αλλά και να αφήσει το δικό του σχόλιο σχετικά με τα 1.428 δελφίνια τα οποία σκοτώθηκαν «για το έθιμο» στα Νησια Φερόε. Πιο συγκεκριμένα, η φετινή μαζική σφαγή είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί ποτέ με συνέπεια να προκαλέσει τις αντιδράσεις οργανώσεων και ακτιβιστών.

Μάλιστα, η περιβαλλοντική φιλανθρωπική οργάνωση «Sea Shepherd» ανέφερε πως οι σφαγές αυτές έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων των 8.000 φαλαινών και δελφινιών την τελευταία δεκαετία.

Έτσι, ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να τοποθετηθεί καθώς δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό όπου στην μια αναφέρει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας «Ντρέπομαι για το είδος μας».

Η ανάρτηση του Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος - Ανάρτηση

Η ανάρτηση στο Instagram του Λάτσιου

Τι είναι το έθιμο «Grindadráp»

  • Το «Grindadráp», αποτελεί ένα κυνήγι θαλάσσιων θηλαστικών, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα νησιά αυτά. Είναι ένα μη εμπορικό κυνήγι, καθώς το κρέας δεν εξάγεται, αλλά φυλάσσεται και διανέμεται στην κοινότητα ως δωρεάν τροφή.
  • Ιστορικά, αυτό ήταν μια σημαντική οικονομική ανακούφιση για τα Φερόε, τα οποία βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις διεθνείς εισαγωγές λόγω της απομακρυσμένης θέσης τους. Υποστηρίζεται, πως τα ζώα σκοτώνονται με ανώδυνο τρόπο.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες, το έθιμο είναι τόσο βαθιά ριζωμένο στην κοινωνία, που τα σχολεία εκπαιδεύουν τα παιδιά στην εν λόγω διαδικασία. Μάλιστα, τα παιδιά μπορούν να φύσουν δικαιολογημένα από το σχολείο όταν πραγματοποιείται το «Grindadráp», ενώ οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τον χώρο εργασίας τους για να συμμετάσχουν.
  • Ειδικά για φέτος, ο αριθμός των ζώων που θανατώθηκαν είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που «χρειάζεται» για να τραφεί η κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι πλήθος θηλαστικών οδηγήθηκε στη σφαγή χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αφού απλώς θα πεταχτούν...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τις σημερινές σχέσεις Λάτσιου - Μενεγάκη

Από 40 κύματα πέρασε η σχέση Λάτσιου - Παντζόπουλου! Το άγνωστο περιστατικό

Share