DOT: Πρεμιέρα έκαναν η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης - Ποια ήταν καλεσμένη;

Τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DOT: Πρεμιέρα έκαναν η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης - Ποια ήταν καλεσμένη;

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η εκπομπή του ΣΚΑΪ «DOT» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται πλέον η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης μετά από την αποχώρηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Όπως φάνηκε και από την πρεμιέρα οι δυο τους υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές με ένα θερμό χαμόγελο μιας και είναι πανέτοιμη για τη νέα σεζόν. Μέσα σε όλα η Νάντια Μπουλέ κατά την έναρξη της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ νιώθω καλά θέλω να σου πω. Δηλαδή αυτό το άγχος που πάντα νιώθεις στην πρώτη εκπομπή εγώ δεν το έχω.

Ίσως επειδή είσαι κι εσύ εδώ. Ίσως επειδή κάπως την ξέρω την εκπομπή. Επίσης έχουν ξεκινήσει ήδη όλες οι εκπομπές οπότε νιώθω ότι ήδη έχουμε μπει σε έναν ρυθμό. Φέτος έχουν ξεκινήσει όλα πολύ νωρίς. Εμείς ξεκινήσαμε αργά για να δούμε τι θα γίνει με τους άλλους».

Από την άλλη η πρώτη καλεσμένη που μπήκε με το δεξί ήταν και η Νατάσα ΜποφίλΙου η οποία απάντησε σε διάφορες υποθετικές ερωτήσεις που της έκαναν οι παρουσιαστές.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκπομπή DOT

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της αποφάσισε να κάνει η Νάντια Μπουλέ, λίγες ημέρες πριν κάνει την πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση. Η παρουσιάστρια γυρνάει στα παλιά της λημέρια και θα είναι φουλ ανανεωμένη.

Λίγο πριν ξεκινήσουν λοιπόν τα γυρίσματα, επισκέφθηκε τον κομμωτή της με σκοπό να αλλάξει τα μαλλιά της. Έτσι, αποφάσισε να τα κόψει ένα κομψό bob καρέ.

Μάλιστα, όπως σημείωσε η ίδια η Νάντια Μπουλέ στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι η πρώτη φορά που κόβει τόσο κοντά τα μαλλιά της.

Φωτογραφία από την αλλαγή στην εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ

Μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Νάντιας Μπουλέ