"Λύγισε" η φωνή της Ζήνας Κουτσελίνη - «Μου είπε "σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα»

Η εξομολόγηση για την δολοφονία του Καραϊβάζ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, μιλώντας μεταξύ άλλων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία "πάγωσε" το πανελλήνιο. Η φωνή της "λύγισε" αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το έμαθε και τη ζωή της μετά το τραγικό συμβάν.

Η εξομολόγηση της Κουτσελίνη για την δολοφονία του Καραϊβάζ

«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με ειδοποίησε προσωπικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ο οποίος μου είπε "Ζήνα σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα.

Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέμα και ότι πρέπει να δούμε ότι είναι αλήθεια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια... Εγώ ξέρω πώς το βιώνω, κάθε βράδυ μόνη μου, στο σπίτι μου.

Και κάθε μέρα που πάω στην εκπομπή και κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα, να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα. Είμαι εγώ. Είναι σαν να έφυγα και εγώ».

Η Ζήνα Κουτσελίνη «άδειασε» Γκουντάρα και Βαρθακούρη για την κόντρα

Δηλώσεις στην εκπομπή Όλα Γκουντ και τον Γρηγόρη Γκουντάρα έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη , στις οποίες μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τον θάνατο του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ καθώς και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε στον Γρηγόρη Γκουντάρα πως θα έπρεπε να τον αφήσει να κάνει το κομμάτι του και να μην απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον και τη σύζυγό του.

«Να σου πως ένα λάθος αλλά θα το παίξεις! Δεν έπρεπε να απαντήσεις γιατί δίνεις χώρο και χρόνο από τη δική σου εκπομπή να ακουστεί κάτι άλλο το οποίο φαίνεται για το πρόσωπό σου αρνητικό. Εκείνος έριξε τη φιτιλιά και εσύ χαζός τ΄άρπαξες. Δεν έπρεπε. Τον αφήνεις να πει αυτό που πιστεύει και εσύ και η Ναταλία έχετε τη δική σας διαδρομή», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.