Γάμος Πετρούνια - Μιλλούση: Το εντυπωσιακό νυφικό και οι πρώτες δηλώσεις

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γάμος Πετρούνια - Μιλλούση: Το εντυπωσιακό νυφικό και οι πρώτες δηλώσεις

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 26/9 οι ίδιοι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με την παρουσία συγγενών αλλά και στενών φίλων οι ίδιοι παντρεύτηκαν στην Γλυφάδα ενώ από δίπλα τους δεν έλειπαν και τα δυο τους κοριτσάκια οι οποίες βαφτίστηκαν τον Αύγουστο (Δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με το ζευγάρι να ανοίγει τον χορό με ένα υπέροχο μπλουζ που χόρεψε, ως είθισται για τους νεόνυμφους. Ο άρχοντας των κρίκων και η πανέμορφη νύφη η οποία είχε επιλέξει ένα πολύ ρομαντικό νυφικό επέλεξαν να χορέψουν ένα τραγούδι του κουμπάρου τους, νονού της Σοφίας, Χρήστου Μάστορα, "Το κύμα".

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε και τις πρώτες δηλώσεις μετά από το μυστήριό και δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους. Η βασιλική Μιλλούση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Και έχουμε συνέχεια.

Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος». Από την άλλη ο Λευτέρη Πετρούνιας δήλωσε: «Η ζωή στο σπίτι με τρεις γυναίκες δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τυχερός άντρας».

Απαντώντας στο ενδεχόμενο ακόμη ενός παιδιού, αγοριού αυτή τη φορά, ο Ολυμπιονίκης ανέφερε «είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε δυο μωρά στο σπίτι, πολύ μωρά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βασιλικής και του Λευτέρη

Λευτέρης Πετρούνιας: Το τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με την Βασιλική Μιλλούση

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα της επιστροφής του Λευτέρη Πετρούνια από το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο αγαπημένος αθλητής, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ολυμπιονίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση πάνω στο σκάφος.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και μάλιστα σε λίγο καιρό πρόκειται να πραγματοποιηθεί και ο θρησκευτικός τους γάμος για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες προετοιμασίες, οι οποίες βέβαια έμειναν στη μέση λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Λευτέρης Πευτρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, βάφτισαν πριν από λίγο καιρό και τις δύο κόρες του σε μία φαντασμαγορική τελετή.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια με τη Βασιλική Μιλλούση

«Για πάντα», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.