Κατερίνα Ζαρίφη κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Aυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν...»

«Είναι άδικο το...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Aυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν...»

Στην εκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δεν γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη όπου μέσα σε όλα σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου καθώς έγινε ο κακός χαμός τόσο από τους χρήστες των social όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχω την ίδια άποψη με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Εγώ θεωρώ ότι πολύ δυναμικά να κινηθεί το #metoo. Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν από τη ζωή μας. Έχω γνωρίσει κι εγώ λεκτική βία σε μικρότερη ηλικία».

Και συνέχισε λέγοντας για το ιδανικό πλάνο που έχει στη ζωή της, η ίδια απάντησε με χιούμορ: «Θα ήθελα να κοιμάμαι και να τρώω μακαρόνια με κιμά χωρίς να παχαίνω. Είναι άδικο το μαρούλι να έχει μία θερμίδα και τα μακαρόνια με κιμά 700 το πιάτο»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κατερίνα Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του «Όλα γκουντ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών αλλά και στην μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επίσης μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια, για την προσωπική της ζωή καθώς και στον τρόπο που κατάφερε να αδυνατίσει τόσο πολύ.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνι

Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».