Άννα Βίσση: Τετ α τετ με τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο Μόντε Κάρλο - Οι χοροί και τα τραγούδια

Οι στιγμές τους που κυκλοφόρησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Τετ α τετ με τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο Μόντε Κάρλο - Οι χοροί και τα τραγούδια

Η Άννα Βίσση, αποθεώθηκε στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο το βράδυ του Σαββάτου 25/9, σε μια ιδιαίτερη συναυλία, στην οποία ακόμα και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μαζί της το τραγούδι "Δώδεκα".

Η τραγουδίστρια μάγεψε με τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τους Έλληνες του Μονακό, τους απανταχού θαυμαστές της, καθώς και όσους ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο μόνο για να την απολαύσουν επί σκηνής.

Να σημειώσουμε για να πάει κάποιος στην εν λόγω συναυλία της Άννας Βίσση, χρειάστηκε να πληρώσει τριψήφιο ποσό για το εισιτήριο.

Η απίστευτη στιγμή ανάμεσα σε Άννα Βίσση και πρίγκιπα Αλβέρτο

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ανέβασε στη σκηνή τον πρίγκιπα Αλβέρτο και χόρεψαν μαζί το θρυλικό πλέον κομμάτι της, «12».

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β 'του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το Salle des Etoiles μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο ο Χρύσανθος Πανάς.

«Έζησα τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα με όλο τον πόνο»

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, στην οποία αναφέρθηκε στον έρωτά της με τον Νίκο Καρβέλα καθώς και στον χωρισμό τους που της στοίχισε.

Μπορεί οι δυο τους να παραμένουν φίλοι μέχρι και σήμερα και να πραγματοποιούν πολλές κοινές εξόδους, ωστόσο όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο χωρισμός τους την είχε πονέσει πολύ.

«Ο πρώτος μου σταθμός ήταν ο Κουγιουμτζής και ο Γιάννης Σπάνος με τον οποίο δεν συνεργάστηκα τελικά. Ήταν να πω την «Αριστοτέλους» αλλά το είπε υπέροχα η Χαρούλα. Το έκανα πρόβα αλλά μου είπαν από την εταιρεία δεν είναι ακόμα η σειρά σου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Βίσση θυμάται ότι ενθουσιάστηκε όταν είδε για πρώτη φορά τον Καρβέλα και εκείνος την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή. «Από τότε για μένα είναι το 99,99 % μου» δήλωσε, ενώ στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ δίσκο χωρίς να έχει τραγούδια του Καρβέλα απάντησε: «Γιατί;».

Το πρώτο τραγούδι που έγραψε για τη φωνή της αποκάλυψε η ίδια και ήταν το «Κρύβαμε την αγάπη μας» με στίχους προφητικούς καθώς στην πορεία αναγκάστηκαν για λίγο να κρύψουν την αγάπη τους.

«Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν» παραδέχτηκε η ίδια.

«Ήμασταν μωρά τότε και θέλαμε να παντρευτούμε, δεν το κάναμε επειδή ήμουν έγκυος. Τώρα έχουμε άλλα απόψεις για το γάμο αλλά τις έχουμε επειδή είμαστε 60 και. Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Να αφήνουν πίσω τους εγωισμούς. Για αυτό άλλωστε χωρίζουν για να μπορούν να τα αφήσουν αυτά πίσω. Ξέρω ακούγεται ότι το λέω άνετα αλλά το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός. Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε, δύσκολα το καταφέραμε. Αφού όμως μείναμε φίλοι το θυμάμαι όλα αυτό πολύ όμορφα».