«Όταν θα φύγω από τη ζωή, θέλω να...» - Ανατριχιάζει ο Αντίνοος Αλμπάνης

«Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά, δεν μπορώ να ανταποκριθώ 100%»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν θα φύγω από τη ζωή, θέλω να...» - Ανατριχιάζει ο Αντίνοος Αλμπάνης

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης στις 26/9 και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έδινε μάχη με τον καρκίνο και τον τρόπο που επέλεξε ο ίδιος να το γνωστοποιήσει, καθώς στην αρχή δεν το γνώριζε κανείς.

Ο ηθοποιός που αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και την σχέση που είχαν, εξομολογήθηκε πως θα ήθελε οι άνθρωποι να θυμούνται κάτι καλό για αυτόν όταν φύγει από τη ζωή.

Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη

«Το να κάνω ότι δεν μου συμβαίνει κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο στην εμφάνιση μου, δηλαδή ξαφνικά έμεινα χωρίς μαλλιά, πόσο να κρύβομαι; Πόσο κρύβω το πρόβλημα μου; Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά, δεν μπορώ να ανταποκριθώ 100%, οι δυνάμεις μου δεν είναι μεγάλες… Φαντάζομαι ότι όλοι κάποια στιγμή μια δυσκολία θα αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Μπορεί μικρότερη μπορεί μεγαλύτερη αλλά γιατί να την κρύβουμε και να την κρατάμε για εμάς; Και το λέω εγώ αυτό που το έκρυψα στην αρχή. Στην αρχή δεν το επικοινώνησα. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να το κάνω. Στα τελειώματα των χημιοθεραπειών ήταν που το είπα στους δικούς μου και το επικοινώνησα».

«Νομίζω ότι έχω αλλάξει απέναντι στους ανθρώπους. Και γω έχω υπάρξει κακό παιδί στη ζωή μου. Δεν έχω υπάρξει ευγενικός με όλους, δεν έχω υπάρξει δίκαιος με όλους, δεν έχω υπάρξει ειλικρινής με όλους και έχω πληγώσει ανθρώπους αλλά έχω κάνει μια διαδρομή και αυτό που με αφορά πια είναι, όταν θα φύγω από τη ζωή, να θυμούνται κάτι καλό. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν τελείωσα τις θεραπείες για τον καρκίνο. Δεν την είχα καθόλου στο μυαλό μου».

«Έχω δει το φόβο, τους καθετήρες στις φλέβες»

Με αφορμή τη παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια δημοσίευση στην οποία δίνει το δικό του μήνυμα, αφού μιλήσει κι άλλες φορές για τη μάχη που έχει δώσει.

Θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα, αλλά και να ωθήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν τακτικό έλεγχο, ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε:

«Έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες, έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση, έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους, έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα, τώρα όμως, την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ...

Εσύ, θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου, θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω, θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως, θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω, θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος, θέλω να δεις ότι αν όλοι μας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, οι πρόωροι θάνατοι από καρκίνο θα ελαττωθούν κατά 25%

εξετάσου τώρα, όχι για το τώρα, αλλά για τον επόμενο μεγάλο έρωτα, την επόμενη αγκαλιά, τα επόμενα μπάνια, το επόμενο χαμόγελο που θα συναντήσεις τυχαία στο δρόμο» είπε ο ηθοποιός ενώ και ο ράπερ Mike έστειλε το δικό του μήνυμα για αυτή τη μέρα.