Γάμος Πετρετζίκη: Ο ξέφρενος χορός που Άκη με γυαλιά ηλίου - Αφιέρωσε τραγούδι στην αγαπημένη του

Του έδωσε να καταλάβει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γάμος Πετρετζίκη: Ο ξέφρενος χορός που Άκη με γυαλιά ηλίου - Αφιέρωσε τραγούδι στην αγαπημένη του

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του θέλησαν να ζήσουν αυτή τη μέρα όσο πιο διακριτικά μπορούσαν και για αυτό και δε διέψευσαν κανένα από τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαφορετική μέρα και ώρα αλλά και τόπο του μυστηρίου, παρόλο που τελικά έγινε εκεί που αρχικά είχαν πει.

Την ίδια μέρα μάλιστα, προγραμματίστηκε και η βάφτιση του δύο μηνών γιου τους που πήρε το όνομα Αχιλλέας. Φίλοι και συγγενείς ανέβασαν διάφορα stories στο Instagram και όπως είδαμε οι στιγμές που έζησαν ήταν μοναδικές.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι πήγε στο τραπέζι με τον ήχο του Star Wars, με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να κρατάει στα χέρια της τον Αχιλλέα και να έχει στο πλευρό της τον Άκη Πετρετζίκη.

Λίγο αργότερα, ο σεφ πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Ξύλινα Σπαθιά και συγκεκριμένα το τραγούδι «Βασιλιά της Σκόνης».

Ο Άκης Πετρετζίκης λίγο μετά το γάμο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια σειρά από βίντεο, στα οποία φυσικά πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η αγαπημένη του στην εκκλησία.

Το βίντεο από το τραπέζι γάμου του Πετρετζίκη

Η φωτογραφία του γιου του λίγο πριν τη βάφτισή του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα νέο υπέροχο στιγμιότυπο με τον δύο μηνών γιο του, το οποίο εννοείται πως έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο ερχομός του, έχει κάνει εκείνον και την αγαπημένη του σύντροφο, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, τρισευτυχισμένους και έτσι, δεν διστάζουν να το δείχνουν! Οι διακοπές τελείωσαν και έτσι ο αγαπημένος σεφ έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά. Δεν πήγε όμως μόνος αφού μαζί του είχε και τον μικρό του, ντυμένο με ένα απίστευτο ρουχαλάκι!

Άκης Πετρετζίκης βάφτιση γιου