Σοκάρει η Τιτίκα Στασινοπούλου: «Μεγάλος πρωταγωνιστής μου είπε να αφήσω το εσώρουχο μου στο...»

Η εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρει η Τιτίκα Στασινοπούλου: «Μεγάλος πρωταγωνιστής μου είπε να αφήσω το εσώρουχο μου στο...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου. Μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, εξομολογήθηκε την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από μεγάλο πρωταγωνιστή και επιχειρηματία.

«Ο Γιώργος έζησε τουλάχιστον 3,5 χρόνια με τον καρκίνο, η Αλίκη “έφυγε” στους έξι μήνες. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μου λείπει. Δεν είχαμε χωρίσει με τον Γιώργο, είχαμε απομακρυνθεί. Είχαμε χάσει την επικοινωνία, δεν με ενδιέφερε να πάρω διαζύγιο, ήταν ένα κομμάτι από μένα», είπε αρχικά για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαζήση. Τι έχει πει ωστόσο για την σχέση Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ;

Για τη δική μάχη της με τον καρκίνο: «Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου και είπα στον καρκίνο ότι “θα σε νικήσω”. Στον καρκίνο παίζει ρόλο η ψυχική ισορροπία, κι εγώ την είχα χάσει».

Για τους Δύο Ξένους: «Είπα ναι γιατί μου άρεσε το σενάριο, το οικονομικό κομμάτι δεν με ενδιέφερε. Το ρόλο μου ήταν να τον κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε. Κάποιοι βασικοί ηθοποιοί δεν ήθελαν να πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν. Θα εμφανιζόταν και ο πατέρας της Μαρίνας που θα τον έπαιζε ο Βέγγος».

Η εξομολόγηση της Τιτίκας Στασινοπούλου για την σεξουαλική παρενόχληση

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Βέβαια και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής κι επιχειρηματίας τότε ήθελε να μου μιλήσει. Πήγα στο γραφείο του και μου λέει “όποια θέλει να δουλέψει εδώ, πρέπει να αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχό της”. Και του λέω τι κρίμα, δεν θα δουλέψουμε ποτέ μαζί». Αυτό στάθηκε λοιπόν αφορμή για να κάνει την δική της εξομολόγηση η Ελεονώρα Μελέτη.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Στασινοπούλου για τον σύζυγό της

Η πρώην σύζυγός του Γιώργου Παπαζήση, Τιτίκα Στασινοπούλου, είχε μιλήσει για τις τελευταίες ώρες του ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας σε ηλικία 80 ετων.

«[Ευχαριστώ το Θεό] και για την αντοχή που είχε ο Γιώργος να πολεμήσει, ώστε να φύγει λίγες ώρες μετά τα γενέθλια του εγγονού του» ανέφερε και πρόσθεσε: «Του το είχε ζητήσει άλλωστε ο γιος του. 'Κρατήσου σήμερα, είναι τα γενέθλια του μικρού Γιώργου Παπαζήση' και κρατήθηκε μέχρι που άλλαξε η μέρα».

Ο εγγονός του ηθοποιού, που έχει και το όνομά του, τότε γιόρταζε τα γενέθλιά του, συμπληρώνοντας τα 9 χρόνια. «Σήμερα θα μάθει και αυτός, αλλά θέλαμε να του το πούμε όταν θα έχει τελειώσει το σχολείο του. Δεν του το είπα το πρωί που έφυγε». πρόσθεσε.