Τσακώθηκε με όλους στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας - «Υποκριτές! Αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά να...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσακώθηκε με όλους στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας - «Υποκριτές! Αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά να...»

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά την διαμάχη που είχε με την Φαίη Σκορδά, ο παρουσιαστής είχε μια ένταση και με όλους τους συνεργάτες τους στο πλατό, λόγω του Bachelor και του GNTΜ.

Συγκεκριμένα, η φωτογράφιση του χθεσινού 27/9 επεισοδίου πάνω σε αυτοκίνητο, τον έκανε να απορήσει για το γεγονός πως κανένας δεν μιλάει άσχημα για τις εικόνες που είδαμε με τα ημίγυμνα κορμιά, ενώ από την άλλη το Bachelor το έχουν "σκίσει".

«Εδώ στην ελληνική τηλεόραση όλοι σας που κάνετε δημόσιες σχέσεις έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί στο The Bachelor λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας. Εκεί σας ενοχλεί, υποκριτές! Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο; Το ίδιο πράγμα δεν είναι; Εδώ δεν σε ενοχλεί ο ερωτισμός που πάνε να βγάλουν;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκίνησε ένας απίστευτο διάλογος με... ένταση.

Τι συνέβη στο Πρωινό με τον Λιάγκα

Αμηχανία για καλεσμένη του Πρωινού - Πνίγηκε από τα γέλια ο Λιάγκας και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει πρόταση

Μεγάλη αμηχανία σημειώθηκε στο Πρωινό, όταν τον Γιώργο Λιάγκα μετά από βίντεο, όπου παρακολούθησαν αποσπάσματα από το επεισόδιο του Bachelor, τον έπιασε νευρικό γέλιο και δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής "κόλλησε" και τους συνεργάτες του στο πλατό με την Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να κάνει συζήτηση με την καλεσμένη τους Αντζελίνα Χαλντέντα χωρίς να τις διακόπτουν τα γέλια. Ωστόσο, δεν τα κατάφερνε, αφού η κοπέλα δεν μπορούσε να ολοκληρώσει πρόταση.

Τα γέλια συνεχίστηκαν μέχρι και όταν αποχαιρέτησαν την καλεσμένη τους...