The Bachelor 2 - highlights 15/9: Τα κλάματα, το μαδημένο τριαντάφυλλο και τα άσχημα μπινελίκια

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 15/9: Τα κλάματα, το μαδημένο τριαντάφυλλο και τα άσχημα μπινελίκια

To έλα να δεις σημειώθηκε στο χθεσινό 15/9 επεισόδιο του Bachelor 2, με τις παίκτριες να φτάνουν στα όρια τους και να τσακώνονται άσχημα, μόνο και μόνο για να διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Αυτά είναι τα 15/9 highlights του Bachelor 2

«Με την προσωπικότητα θα τον εντυπωσιάσουν όχι αν λιποθυμάνε σαν κατίνες»

Με κακίες και εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του The Bachelor μιας και τα κορίτσια έβαλαν στο στόχαστρο τη Φαίη και τη λιποθυμία της στην τελετή των ρόδων κατηγορώντας την για θέατρο.

Συγκεκριμένα, η Σταύη εξήγησε πως οι άλλες κοπέλες δεν έχουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον Αλέξη Παππά και γι' αυτό το λόγο επιλέγουν να κάνουν κινήσεις όπως για παράδειγμα να λιποθυμούν για να του τραβήξουν την προσοχή.

Ξέσπασε σε κλάματα η Φαίη γιατί δεν τη διάλεξε για ραντεβού ο Αλέξης

OΑλέξης Παππάς κάλεσε μερικά από τα κορίτσια σε ομαδικό ραντεβού. Ανάμεσά τους δεν βρισκόταν η Φαίη η οποία στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την εξέλιξη αυτή και ξέσπασε σε κλάματα.

Την ώρα που οι υπόλοιπες κοπέλες την κατηγόρησαν ότι έκανε τη λιποθυμία της στα ψέματα, η Φαίη έδειξε πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλέξη και πως δεν μπορεί λεπτό μακριά του.

«Τα άλλα κορίτσια δεν έχουν τα αισθήματα που έχω εγώ για εκείνον και δεν καταλαβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα.

Χαμός στο ομαδικό ραντεβού με τη Γιώτα - «Πόσο γελοία Θεέ μου»

Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το ομαδικό ραντεβού των κοριτσιών με τον Αλέξη Παππά. Στο στόχαστρο μπήκε για ακόμα μία φορά η Γιώτα, η οποία όπως φαίνεται δεν έχει και μεγάλες συμπάθειες μέσα στο σπίτι του The Bachelor.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια έπαιξαν bowling και η Γιώτα κατάφερε να κάνει strike. Με το που τελείωσε την προσπάθειά της, φώναξε: «Φάτε τη σκόνη μου».

Μόλις την άκουσε η Ιζαμπέλα ξέσπασε και ξεκίνησε να φωνάζει: «Βρες τις δικές σου ατάκες, Θεέ μου πόσο γελοία είναι δεν μπορεί καν να βρει τις δικές της ατάκες».

Ο καυγάς αυτός έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Παππά, ο οποίος αποκάλυψε πως αισθάνεται πολύ αμήχανα με αυτό που συμβαίνει.

Η Άννα κατέστρεψε το τριαντάφυλλο της Γιώτας

Η Γιώτα ήταν η παίκτρια που κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο μετά το ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά στο επεισόδιο του The Bachelor 2 ωστόσο δεν το χάρηκε και πολύ μιας και η Άννα ήρθε για να της το καταστρέψει.

Οι σχέσεις των κοριτσιών με τη Γιώτα είναι εξαιρετικά τεταμένες και η Άννα θεώρησε ότι ο Αλέξης της έδωσε το τριαντάφυλλο από λύπηση.

Έπεσαν μπινελίκια στο σπίτι - «Βούλωσέ το»

Στο στόχαστρο των παικτριών του The Bachelor 2 βρέθηκε για ακόμα μία φορά η Γιώτα, η οποία κατάφερε να πάρει το τριαντάφυλλο από τον Αλέξη Παππά. Η κίνηση αυτή ενόχλησε πολύ τα υπόλοιπα κορίτσια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας πολύ μεγάλος καυγάς στο σπίτι.

Η Γιώτα τσακώθηκε κυρίως με την Νικόλ αλλά στον καυγά συμμετείχε και η Ιζαμπέλα, η οποία δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις μαζί της. Η Ιζαμπέλα μάλιστα έβρισε τη Γιώτα κανονικά και στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε έξαλλη από τον καναπέ.

H Γιώτα από τη μεριά της δεν ασχολήθηκε και ιδιαίτερα μιας και αυτό που την ενδιέφερε στην πραγματικότητα ήταν το τριαντάφυλλο του Αλέξη.