The Bachelor 2: «Με την προσωπικότητα θα τον εντυπωσιάσουν όχι αν λιποθυμάνε σαν κατίνες»

«Άδειασαν» τη Φαίη μετά την κατάρρευσή της στην τελετή των ρόδων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Με την προσωπικότητα θα τον εντυπωσιάσουν όχι αν λιποθυμάνε σαν κατίνες»

Με κακίες και εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor μιας και τα κορίτσια έβαλαν στο στόχαστρο τη Φαίη και τη λιποθυμία της στην τελετή των ρόδων κατηγορώντας την για θέατρο.

Συγκεκριμένα, η Σταύη εξήγησε πως οι άλλες κοπέλες δεν έχουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον Αλέξη Παππά και γι' αυτό το λόγο επιλέγουν να κάνουν κινήσεις όπως για παράδειγμα να λιποθυμούν για να του τραβήξουν την προσοχή.

Τα σχόλια των κοριτσιών για τη λιποθυμία της Φαίης στο The Bachelor 2

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.