Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το ομαδικό ραντεβού των κοριτσιών με τον Αλέξη Παππά. Στο στόχαστρο μπήκε για ακόμα μία φορά η Γιώτα, η οποία όπως φαίνεται δεν έχει και μεγάλες συμπάθειες μέσα στο σπίτι του The Bachelor.
Συγκεκριμένα, τα κορίτσια έπαιξαν bowling και η Γιώτα κατάφερε να κάνει strike. Με το που τελείωσε την προσπάθειά της, φώναξε: «Φάτε τη σκόνη μου».
Μόλις την άκουσε η Ιζαμπέλα ξέσπασε και ξεκίνησε να φωνάζει: «Βρες τις δικές σου ατάκες, Θεέ μου πόσο γελοία είναι δεν μπορεί καν να βρει τις δικές της ατάκες».
Ο καυγάς αυτός έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Παππά, ο οποίος αποκάλυψε πως αισθάνεται πολύ αμήχανα με αυτό που συμβαίνει.
Ο καυγάς των κοριτσιών με την Γιώτα στο The Bachelor 2
Ξέσπασε σε κλάματα η Φαίη γιατί δεν τη διάλεξε για ραντεβού ο Αλέξης
Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς κάλεσε μερικά από τα κορίτσια σε ομαδικό ραντεβού. Ανάμεσά τους δεν βρισκόταν η Φαίη η οποία στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την εξέλιξη αυτή και ξέσπασε σε κλάματα.
Την ώρα που οι υπόλοιπες κοπέλες την κατηγόρησαν ότι έκανε τη λιποθυμία της στα ψέματα, η Φαίη έδειξε πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλέξη και πως δεν μπορεί λεπτό μακριά του.
«Τα άλλα κορίτσια δεν έχουν τα αισθήματα που έχω εγώ για εκείνον και δεν καταλαβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα.


">
">
">
">
">
">
">