GNTM 4: Τα 10 εντυπωσιακά κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι

Οι ηλικίες και οι καταγωγές τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Τα 10 εντυπωσιακά κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι

Η φάση του Bootcamp του GNTM 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) με την εκρηκτική φωτογράφιση που έκαναν οι παίκτες. 10 αγόρια και 10 κορίτσια κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι, με το Golden Pass για φέτος να πηγαίνει στην Ειρήνη Λεμπέση που εντυπωσίασε τους κριτές από το πρώτο λεπτό.

Τα 10 κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 4

Άννα Βαλτατζή

Η 19χρονη Άννα μεγάλωσε στην Καβάλα, σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη, στήριξη αλλά και ανταγωνισμό μεταξύ εκείνης και των 9 αδελφών της. Σπουδάζει ονυχοπλαστική και ποδολογία, ενώ το GNTM 4 αποτελεί την πρώτη της επαφή με τον χώρο του modelling, τον οποίο και λατρεύει.

Εκφράζεται μέσω της trap μουσικής γράφοντας στίχους και ραπάροντας, αλλά και μέσω του dancehall, ενός στιλ χορού με ρίζες στη Τζαμάικα. Η Άννα δηλώνει δυναμική, ειλικρινής και ιδιότροπη. Η κριτική των άλλων δεν την αγγίζει. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι “δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους” και πως πρέπει να αγαπάμε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας. Το ένα της όνειρο πραγματοποιήθηκε από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του GNTM4. Το άλλο της όνειρο είναι να καταφέρει να κάνει σπαγκάτο!

Motto: “Love yourself”

GNTM 4 Άννα Βαλτατζή

Μαρία Κουμαρά

Η Μαρία Κουμαρά είναι 19 ετών και κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία και όνειρό της είναι να συνδυάσει τις σπουδές της με μια μεγάλη καριέρα στο modelling.

Στο GNTM 4 η Μαρία έρχεται σχετικά άπειρη. Αυτό όμως που της δίνει προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι η πιεθαρχημένη προπόνηση, που έκανε για χρόνια ως αθλήτρια στίβου. Όπως στα κουλουάρ του γηπέδου, έτσι και στις δοκιμασίες του GNTM 4, η Μαρία θεωρεί βασικό της αντίπαλο τον ίδιο της τον εαυτό. Με αντοχή και επιμονή στο στόχο, σκοπεύει να διανύσει με φόρα την απόσταση που χρειάζεται για να φτάσει στον τερματισμό πρώτη!

Motto: “All we have is now”

GNTM 4 Μαρία Κουμαρά

Ειρήνη Λεμπέση

Η Ειρήνη είναι 19 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία της τέχνης είναι κάτι που τη γοήτευε πάντα. Πριν έρθει στο GNTM, η Ειρήνη είχε ελάχιστη επαφή με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο οι αναλογίες της έκαναν τους γύρω της να τη συμβουλεύουν από μικρή να στραφεί στο modelling.

Όπως στην καθημερινότητά της έτσι και στο σπίτι του GNTM 4, η Ειρήνη θα αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη με αυτοπεποίθηση, καθώς θεωρεί πως διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να στεφθεί νικήτρια. Όνειρό της είναι να ζήσει στην Ιταλία και να «κυνηγήσει» εκεί τα δύο πράγματα, που αγαπά περισσότερο: τη μόδα και την τέχνη.

Μotto: “Η ζωή που έζησες είναι γραμμένη πάνω σου, για όσους μπορούν να την διαβάσουν”

GNTM 4 Ειρήνη Λεμπέση

Αγάπη Μπρουκς

Η Αγάπη είναι 18 ετών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και με ρίζες από Ελλάδα και Κούβα. Περνά την καθημερινότητα της στα γήπεδα, αφού αγωνίζεται στην Α1 γυναικών με την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Το modelling προέκυψε τυχαία, όταν ένα πρακτορείο την είδε και της πρότεινε συνεργασία.

Η Αγάπη έρχεται στο GNTM 4, κάνοντας ένα time out από τις σπουδές, που προγραμματίζει, στη μοριακή βιολογία, ελπίζοντας πως ο διαγωνισμός θα της δώσει «πάσα» ώστε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα επαγγελματικά. Αισιόδοξη, συναισθηματική και μεθοδική, θα βάλει τα δυνατά της για να προκριθεί στον τελικό, με αρχή τους κανόνες του fair play, που εφαρμόζει στα παρκέ.

Μότο: “Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars”

GNTM 4 Αγάπη Μπρουκς

Όλγα Ντάλλα

Η Όλγα είναι 21 ετών και κατάγεται από Ελλάδα και Γερμανία. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης στο ύπτιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως ο αθλητισμός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και στοχοπροσήλωση, εφόδια που θα της φανούν πολύτιμα στη μάχη για την πρωτιά στο GNTM 4.

Ως αθλήτρια, έχει στο ενεργητικό της πολλά μετάλλια και διακρίσεις, οπότε το κομμάτι του ανταγωνισμού δεν την τρομάζει καθόλου. Για την Όλγα, το GNTM 4 είναι ακόμα μια κούρσα, στην οποία θα δώσει το 100% του εαυτού της για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και στο modelling. Από τα νερά της πισίνας βουτά στα βαθιά νερά του GNTM4 με το βλέμμα στο βάθρο, γιατί όπως λέει “οι πρωταθλητές δεν κατεβαίνουν ποτέ σε έναν αγώνα για να χάσουν”.

Μotto: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

GNTM 4 Όλγα Ντάλλα

Στέλλα Παπαδοπούλου

Η Στέλλα είναι 19 ετών και έρχεται από τα Γιαννιτσά. Ως δασκάλα οδήγησης, μπορεί και χειρίζεται με ευκολία κάθε όχημα, από ΙΧ μέχρι και νταλίκα! Οι… ελιγμοί λοιπόν, που θα κληθεί να κάνει στην κούρσα του διαγωνισμού, δεν την τρομάζουν ενώ δε θα διστάσει να πατήσει «γκάζι», για να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κερδίσει τη θετική κρίση των κριτών.

Αν και έχει ασχοληθεί με τη μόδα μόνο ερασιτεχνικά, η Στέλλα βλέπει τον εαυτό της σε πασαρέλες, καμπάνιες και σε ό,τι άλλο περιλαμβάνει ο χώρος του modelling, με αρχή το σπίτι του GNTM 4. Δεν θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όμως, αν κάποιος την προκαλέσει, δεν θα διστάσει να δείξει και αυτή την πλευρά του χαρακτήρα της.

Motto: “Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από εσένα”

GNTM 4 Στέλλα Παπαδοπούλου

Ραφαέλα Ροδινού

Μεγαλωμένη στην Κρήτη, η 24χρονη Ραφαέλα είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού με σπουδές στο «Lorentz Lyceum International School of Arts» της Ολλανδίας. Μια φωτογράφιση για ένα ξενοδοχείο στα 12 της, ήταν η αφορμή να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, ενώ στα 18 της διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αφού έκλεψε τα φώτα στις πασαρέλες και τα dance halls, η Ραφαέλα αποφάσισε να εισβάλλει χορευτικά στο GNTM 4, για να μας συστήσει την καλύτερη μοντελική εκδοχή της.

Το πείσμα και το ανταγωνιστικό πνεύμα της θεωρεί πως είναι το κλειδί για μια θέση στο σπίτι. Μακριά από την Κρήτη, θα της λείψει ο σκύλος της, οι δικοί της άνθρωποι, οι μαθητές της και το… άφθονο φαγητό.

Μotto: “Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε τον προορισμό του”

GNTM 4 Ραφαέλα Ροδινού

Μελίνα Ρόρενς

Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, κατάγεται από τη Γερμανία και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Ήδη από τα 15 της εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με γνωστά brands και φωτογράφους. Το όνειρό της να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες ως top model, την οδήγησε στο Λονδίνο, όπου συζεί με τον σύντροφό της.

Στο GNTM 4 έρχεται προκειμένου μέσω των προκλήσεων να δοκιμάσει και να ξεπεράσει τα όριά της. Υπομονετική, πειθαρχημένη και αφοσιωμένη, η Μελίνα έρχεται αποφασισμένη για την κορυφή και σκοπεύει να αφήσει τις πράξεις και τη δουλειά της να μιλήσουν για αυτή. Αγαπά την ιππασία, το σκι και ό,τι έχει να κάνει με τη φύση και θέλει πολύ να σπουδάσει ψυχολογία.

Motto: “Ήρεμη δύναμη”

GNTM 4 Μελίνα Ρόρενς

Ιωάννα Φραγκουλίδου

Η Ιωάννα είναι 22 χρονών και σπουδάζει βιοχημεία στη Λάρισα. Κατάγεται από Ελλάδα και Γεωργία ενώ παλαιότερα έχει ζήσει πέντε χρόνια στο Βερολίνο, του οποίου τα vibes λατρεύει. Το μικρόβιο του modelling της μετάδωσαν οι φίλοι της και έτσι αποφάσισε να πειραματιστεί με τον χώρο.

Στο GNTM 4 έρχεται ώστε να βγει έξω από την comfort zone της και να “ξεκλειδώσει”, καθώς ως άνθρωπος είναι πολύ ντροπαλή. Το ατού της στον διαγωνισμό θα είναι ο αυθορμητισμός και η διαφορετική αύρα, που εκπέμπει. Αγαπάει τη ζωγραφική, τη γιόγκα, που τη συνδέει ενεργειακά με τη φύση, όπως επίσης και τα ζώα, για τα οποία θα ήθελε πολύ στο μέλλον να δημιουργήσει ένα καταφύγιο.

Motto: “Αν μια ιδέα δεν φαίνεται από την αρχή τρελή, δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της”

GNTM 4 Ιωάννα Φραγκουλίδου

Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη είναι 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.

Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της. Στον διαγωνισμό έρχεται με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Motto: “Now or never”

GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Τα σχόλια του Twitter για το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 (27/9)

Η δεύτερη φάση του bootcamp πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) στο GNTM 4, με μια παίκτρια να έχει ήδη κερδίσει μια θέση στο σπίτι. Μάλιστα, οι χρήστες του twitter κατάφεραν και βρήκαν ήδη τον πιο αντιπαθητικό παίκτη για φέτος.

Η καμπάνα χτυπάει λοιπόν για... τον Ντίνο, τον οποίο γνωρίσαμε και πέρσι αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι. Φέτος επέστρεψε πιο αποφασισμένος από ποτέ και είναι έτοιμος να φτάσει μέχρι και τον τελικό!

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα μπει στο σπίτι εκείνος είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να είναι ρητορική αυτή η ερώτηση. Αυτή τη φορά έχω έρθει για να μπω στο σπίτι και να πρωταγωνιστήσω. Οι κριτές έκανα λάθος πέρσι. Θέλω να δουν ότι είμαι καλύτερος από τον Αιμιλιανο. Αυτός δεν εφτασε τελικό, εγώ θα φτάσω».

Η δήλωση του αυτή, το στυλ του αλλά και η εμμονή του με τον Αιμιλιάνο στάθηκαν αρκετά ώστε οι τουιτεράδες να εκνευριστούν και να θεωρήσουν πως αξίζει επάξια τον τίτλο του πιο αντιπαθητικού παίκτη.