Τσακώθηκαν Ελένη Μενεγάκη - Ναταλία Γερμανού στους διαδρόμους του ALPHA

«Ναταλάκι, το αυτοκίνητό σου και σε άλλο....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσακώθηκαν Ελένη Μενεγάκη - Ναταλία Γερμανού στους διαδρόμους του ALPHA

Με απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού που αφορούσε την Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη. Αφορμή στάθηκαν ο Νίκος Κοκλώνης και ο Ατζούν Ιλιτζαλί που ήρθαν σε αντιπαράθεση για μία θέση πάρκινγκ, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής.

Στο άκουσμα λοιπόν του ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής αποκάλυψε έναν άγνωστο καβγά ανάμεσα στην Ελένη και την Ναταλία στα γραφεία του ALPHA, πριν η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" φύγει από το κανάλι (δείτε βίντεο από την τελευταία της εκπομπή που έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της).

Τι συνέβη και τσακώθηκαν Μενεγάκη - Ναταλία στον ALPHA

«Η Ναταλία Γερμανού είχε πάει και είχε παρκάρει στη θέση της Μενεγάκη στα studio pro του Alpha. Είχε ρωτήσει εάν μπορεί να παρκάρει, της είπαν να παρκάρει γιατί δεν θα πήγαινε η Μενεγάκη. Εν τέλει πήγε η Μενεγάκη και ρώτησε ποιος είχε παρκάρει στη θέση της. Της είπαν ότι είναι της Ναταλίας και πήγε έξαλλη στο καμαρίνι της Ναταλίας και της είπε “Ναταλάκι το αυτοκίνητό σου σε άλλο πάρκινγκ”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μενεγάκη "άρπαξε" από την Γερμανού τον πιο αγαπητό της συνεργάτη

Με ένα σχόλιο που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ναταλία Γερμανού είχε αναικοινώσει πως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δε θα βρίσκεται στην εκπομπή της καθώς θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μετά την αποχώρηση της Ελένης, παρέμεινε στον ALPHA και μετακινήθηκε στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, και στην Ναταλία, ενώ την ίδια στιγμή πολλές ήταν οι εκπομπές που τον διεκδικούσαν αφού το κομμάτι του κινηματογράφου και οι συνεντεύξεις του είναι απολαυστικές.

Οι δύο αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες όμως ξανά έσμιξαν αφού βρίσκεται ξανά στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας εδώ και περίπου δυο εβδομάδες.

«Φεύγει τελικά για Ελένη ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, όπως το περιμένουμε», ρώτησε ένα χρήστης του twitter την παρουσιάστρια με την Ναταλία Γερμανού να απαντά: «Είναι το κορίτσι του αφού! 16 χρόνια…δεν τον αδικώ».

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος Ναταλία Γερμανού