GNTM 4: Έμειναν "παγωτό" μόλις αντίκρισαν το σπίτι που θα μείνουν

Η βίλα αποτελεί παρελθόν για τους διαγωνιζόμενους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Έμειναν

Οι παίκτες του φετινού GNTM 4, αναμένεται να περάσουν από 40 κύματα προκειμένου να φτάσουν στον τελικό στόχο όπου είναι το πολυπόθητο έπαθλο. Έτσι λοιπόν οι διαγωνιζόμενοι έμειναν για άλλη μια φορά με το στόμα ανοιχτό καθώς οι "εκπλήξεις" δεν έχουν σταματημό.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι περίμεναν να μπουν σε μια βίλα και αυτό που αντίκρυσαν μόνο βίλα δεν θύμιζε. Μάλιστα, μια παίκτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι απαίσιο». Ενώ μια άλλη ανέφερε «Να σου πω κάτι; Έχω ξενερώσει. Πιο πολύ έχω ξενερώσει γιατί ήθελα πισίνα».

Οι διαγωνιζόμενοι κοιμήθηκαν κανονικά στον χώρο που τους παρουσίασαν ως σπίτι τους και το πρωί ξύπνησαν και πήραν το πρωινό τους. Φάνηκε πως οι περισσότεροι άρχισαν να συνηθίζουν το γεγονός ότι όντως αυτό θα ήταν το σπίτι τους.

Δείτε παρακάτω τις αντιδράσεις των παικτών στο σπίτι του GNTM 4

GNTM 4: Την έκοψαν επειδή είχε κάνει πλαστική στα χείλη της

Μνήμες από την οντισιόν της Ιωάννας Μπέλλα ξύπνησε το σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 μιας και οι κριτές απέρριψαν μία διαγωνιζόμενη η οποία ήταν μόλις 18 χρονών και είχε βάλει υλικό στα χείλη της για να φαίνονται πιο σαρκώδη.

Ο λόγος για τη Χριστιάννα που θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα. Το κορίτσι άρεσε αρκετά στους κριτές, ωστόσο δεν τους άρεσε που αν και μόλις 18 ετών έχει… πειράξει τα χείλη της.

Η οντισιόν της παίκτριας που είχε κάνει πλαστική στα χείλη

TAGS