GNTM 4: Έξαλλη η Ζενεβιέβ - «Θα ήθελα να κατεβείτε από...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Έξαλλη η Ζενεβιέβ - «Θα ήθελα να κατεβείτε από...»

Μετά από την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο γεγονός καθώς κάθε χρόνο τόσο οι διαγωνιζόμενοι όσο και οι τηλεθεατές έχουμε συνηθίσει την βίλα.

Αυτή τη φορά όμως η παραγωγή είχε άλλα σχέδια καθώς οι διαγωνιζόμενοι αντί για την βίλα πήγαν αλλού με αποτέλεσμα να μείνουν κυριολεκτικά "παγωτό". Έτσι δεν άργησαν να τα βρουν σκούρα και κάποιες παίκτριες.

Πιο συγκεκριμένα μετά από το πρώτο "σοκ" κάποιες παίκτριες δεν άργησαν να σχολιάσουν αρνητικά το όλο περιστατικό μιας και δεν είχαν στο νου τους το συγκεκριμένο σενάριο. Αυτό, ήταν κάτι που εκνεύρισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί και εννοείται δεν το άφησε ασχολίαστο.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ στο GNTM

GNTM 4: Το Twitter βρήκε τον πιο αντιπαθητικό παίκτη για φέτος - «Μακάρι σπίτι σου πακέτο»

Η δεύτερη φάση του bootcamp πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) στο GNTM 4, με μια παίκτρια να έχει ήδη κερδίσει μια θέση στο σπίτι. Μάλιστα, οι χρήστες του twitter κατάφεραν και βρήκαν ήδη τον πιο αντιπαθητικό παίκτη για φέτος.

Η καμπάνα χτυπάει λοιπόν για... τον Ντίνο, τον οποίο γνωρίσαμε και πέρσι αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι. Φέτος επέστρεψε πιο αποφασισμένος από ποτέ και είναι έτοιμος να φτάσει μέχρι και τον τελικό!

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα μπει στο σπίτι εκείνος είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να είναι ρητορική αυτή η ερώτηση. Αυτή τη φορά έχω έρθει για να μπω στο σπίτι και να πρωταγωνιστήσω. Οι κριτές έκανα λάθος πέρσι. Θέλω να δουν ότι είμαι καλύτερος από τον Αιμιλιανο. Αυτός δεν εφτασε τελικό, εγώ θα φτάσω».

Η δήλωση του αυτή, το στυλ του αλλά και η εμμονή του με τον Αιμιλιάνο στάθηκαν αρκετά ώστε οι τουιτεράδες να εκνευριστούν και να θεωρήσουν πως αξίζει επάξια τον τίτλο του πιο αντιπαθητικού παίκτη.

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Ντίνο του GNTM 4