Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Η Σταματίνα ξεκούμπωσε το πουκάμισο του Παπανώτα

Η διαφωνία που είχαν για το... ντεκολτέ του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Η Σταματίνα ξεκούμπωσε το πουκάμισο του Παπανώτα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/9) ο Πασχάλης. Ο τραγουδιστής επέλεξε να εμφανιστεί με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, κάτι που σχολίαστηκε από την παρέα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας -ο οποίος στόλισε πριν μερικές μέρες Γκουντάρα και Κάκκαβα- διαφώνησε με την επιλογή αυτή του Πασχάλη, υποστηρίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν θα εμφανιζόταν ποτέ έτσι.

Για τον λόγο αυτόν, η Σταματίνα δεν δίστασε να... του ξεκουμπώσει on air το πουκάμισο, προκειμένου να του εξηγήσει ότι δεν είναι το ίδιο, μιας και εκείνος έχει τρίχες.

Το... ντεκολτέ του Δημήτρη Παπανώτα

Χαμός στο Happy Day: Ο Φραγκολιάς έριξε κάτω τον Παπανώτα - «Μα βρε μα...ακα»

Χαμός επικράτησε στον αέρα του Happy Day την ώρα που όλο το πάνελ σχολίαζε το 24/5 επεισόδιο του Survivor 4. Για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Κώστα Φραγκολιά είχαν αντίθετη άποψη σχετικά με τα όσα σημειώθηκαν.

Κάποια στιγμή λοιπόν το μοντέλο απηύδησε, σηκώθηκε από την καρέκλα του, άρπαξε τον δημοσιογράφο και τον έσπρωξε εκτός πλατό. Ωστόσο, δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν.

Συγκεκριμένα, ακούστηκε ένας έντονος γδούπος και ο Κώστας Φραγκολιάς έτρεξε προς το μέρος του, καθώς όπως φαίνεται ο Δημήτρης Παπανώτας θα έπεσε κάτω. Βέβαια, όλα πήγαν καλά και κανείς δεν χτύπησε.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος με το σοκ που έπαθε ξέχασε πως βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής και είπε «μα, βρε μα...ακα».

Να σημειώσουμε πως Φραγκολιάς με Παπανώτα έχει τσακωθεί ξανά στο πλατό του Happy Day με την Τσιμτσιλή να τους χωρίζει.