«Έκρηξη» της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή - «Δεν μας αφορά, γιατί να παίξουμε αυτό το θέμα;»

Έξαλλη στον αέρα της εκπομπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έκρηξη» της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή - «Δεν μας αφορά, γιατί να παίξουμε αυτό το θέμα;»

Το πρωί της Τετάρτης (29/9), η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, αποφάσισε να προβάλει το θέμα της παράστασης του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης, γεγονός που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε ιδιαίτερα που προβλήθηκε το συγκεκριμένο θέμα και ζήτησε να σταματήσουν αμέσως να το προβάλουν. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως ο άνθρωπος αυτός έχει κατηγορηθεί για ποινικά αδικήματα και θα έπρεπε να επικεντρωθεί στο να σωφρονίζεται και όχι στις παραστάσεις.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο Super Κατερίνα

«Δεν μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις. Άντε πάλι. Για ποιον λόγο να παίξουμε αυτό το θέμα. Δεν μας αφορά! Ο συγκεκριμένος είναι μέσα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, πολύ σοβαρά. Πάμε, αλλάζουμε θέμα, αλήθεια! Ωραία ο Ανάδρομος μας έχει πάει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αντίστοιχο ξέσπασμα για θέμα είχε και στη χθεσινή της εκπομπή (28/9)

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα απαίτησε να μην παίξουν στην εκπομπή οι φωτογραφίες από το δωμάτιο της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

«Θέλω να πάμε τώρα σε ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν. Παιδιά δεν ξέρω… Να σας πω κάτι. Συγνώμη. Το είδα χθες, παίζει παντού. Δεν ξέρω… Δεν μπορώ πραγματικά… Και το πρωί που με ενημέρωσαν, δεν ξέρω… Καταλαβαίνω ότι είναι παντού και είναι ένα θέμα που αυτή τη στιγμή είναι συγκλονιστικό.

Με έχει πιάσει η ψυχή μου! Δεν ήμουν που δεν ήμουν καλά, βλέπω και αυτό… Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η εικόνα πρέπει να κυκλοφορεί. Με συγχωρείτε, μιλάω σε ανθρώπινο επίπεδο τώρα και μπορεί να μη με συμφέρει σε δημοσιογραφικό.

Να σας πω κάτι; Μπορώ να κάνω ότι θέλω; Εγώ δεν θέλω να το παίξουμε, Θέμη. Μπορείτε να το πάρετε; Δεν ξέρω αν το παίζουν οι άλλοι και δεν με αφορά, γνωρίζω ότι έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πολλές φορές εμείς μπαίνουμε στη διαδικασία να πατάμε ότι είναι πιο μακάβριο, όλοι το έχουμε αυτό. Με το που το είδα, δεν το πάτησα καθόλου. Και όταν με ενημέρωσαν το πρωί πως υπάρχει αυτό και θα παιχτεί, είπα δεν θέλω. Δεν με αφορά».