Πέτρος Φιλιππίδης: Για αυτόν τον λόγο δεν συμμετείχε στην θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη

Βρισκόταν ωστόσο στο κοινό ως θεατής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέτρος Φιλιππίδης: Για αυτόν τον λόγο δεν συμμετείχε στην θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη

Μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης ανέβηκε πριν μερικές μέρες η παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπου σκηνοθέτησε αλλά και πρωταγωνιστήσε στο έργο. Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν βρισκόταν ανάμεσα στους συμμετέχοντας.

Σύμφωνα με την Μπέσσυ Αντωνάκη και το ρεπορτάζ που παρουσιάσε στην σημερινή (29/9) εκπομπή "Πρωινό", η παράσταση σκόπευε στο να σωφρονίσει τους κρατούμενους ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον τα ίδια λάθη.

Η εν λόγω παράσταση μάλιστα είχε διάρκεια μιάμιση ώρας ενώ συμμετείχαν 10 κρατούμενοι, με τον Δημήτρη Λιγνάδη να υποδύεται τον Κολοκοτρώνη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ωστόσο βρέθηκε στο κοινό και δεν συμμετείχε στην παράσταση. Ο ίδιος το ήθελε όμως όταν μπήκε στην φυλακή είχαν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες για το θεατρικό.

Οι αποκαλύψεις για την απουσία του Πέτρου Φιλιππίδη από την παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης θα το έχουν μετανιώσει δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε η ηθοποιός Άννα Φόνσου στην εκπομπή Πρωινό. Αφορμή στάθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις δυο υποθέσεις, με πιο πρόσφατη αυτή την αίτηση αποφυλάκισης του κ. Λιγνάδη από τη φυλακή.

Όπως δήλωσε η ίδια, πιστεύει πως μέχρι σήμερα θα έχουν μετανιώσει τις πράξεις τους, ενώ αν τελικά η δικαιόσυνη τους καταδικάσει θα στεναχωρηθούν αρκετοί.

«Εγώ κρατάω μια απόσταση. Αφού θα γίνουν τα δικαστήρια, εμείς τώρα να λέμε και να μη λέμε. Όσοι κάνουν κατάχρηση εξουσίας είναι το χειρότερο για εμένα».

«Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί που έχουν αδυναμίες, έχουν και οι δικηγόροι, απλά οι ηθοποιοί φαίνονται προς τα έξω. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, πιστεύω ότι είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης είναι φίλος μου, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι χρησιμοποιούσε τη θέση του.

Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας το επιτρέπουν. Αν πάω στη φυλακή θα στιγματιστώ. Εγώ πιστεύω ότι θα το έχουν μετανιώσει και δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Άμα τους δικάσει η δικαιοσύνη θα στεναχωρηθούμε αλλά έτσι έπρεπε».