Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη μετά τον γάμο του

Προσπάθησε να αποφύγει την κάμερα αλλά δεν τα κατάφερε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη μετά τον γάμο του

Ο Άκης Πετρετζίκης το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ενώ βάφτισαν και τον γιο τους, δίνοντας του το όνομα «Αχιλλέας», σε μία τελετή που έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο.

Μάλιστα δημιουργήθηκε ολόκληρο σίριαλ σχετικά με το πότε και πού θα παντρευτεί ο γνωστός μάγειρας, ο οποίος ήθελε να έχει τις κάμερες μακριά από το μυστήριο.

Το πρωί της Τετάρτης, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε έξω από το μαγαζί του στην Αγία Παρασκευή και προσπάθησε να πάρει μερικές δηλώσεις για τον γάμο.

Οι δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον γάμο του

«Ευχαριστούμε πολύ», είπε αρχικά ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως και επέστρεψε στη δουλειά αντί να πάει ταξίδι του μέλιτος με την αγαπημένη του, εκείνος απάντησε: «Παιδιά εδώ, δουλίτσα, δουλίτσα».

Το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στον Άκη Πετρετζίκη για τον γάμο του

Μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή (28/9), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει με τη σειρά της ένα σχόλιο για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη, μετά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την παρουσιάστρια να δίνει τα εύσημά της στον μάγειρα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ενώ είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ θα παντρευτούν στο Κορωπί το πρωί, τελικά αποδείχθηκε πως είχαν κανονίσει να παντρευτούν αργά το απόγευμα.

«Μπράβο Άκη! Πολύ μου άρεσε που το έκανες όπως ήθελες, με τους φίλους που ήθελες, έδειξες ό,τι ήθελες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρασες φανταστικά και το ένιωσα, γιατί μας άφησες να χαζέψουμε μέσα από τα βίντεό σου και είπα «πετάει ο Άκης»…»!