Νάνσυ Παραδεισανού: Απαντάει ανοιχτά για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Όταν είσαι στην ίδια ηλικία και...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νάνσυ Παραδεισανού: Απαντάει ανοιχτά για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τετάρτης (29/9) η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τις σχέσεις της σήμερα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η Νάνσυ Παραδεισανού, τον καιρό αυτό βρίσκεται στο πλευρό της Νικολέττας Ράλλη στην νέα εκπομπή της στο Open, ωστόσο δε δίστασε να μιλήσει για παλαιότερες συνεργασίες της.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Παραδεισανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Με την Κωνσταντίνα η σχέση μας ήταν μια προέκταση της δουλειάς. Όταν είσαι στην ίδια ηλικία, κατάσταση και μένεις και κοντά είναι λογικό να συναναστρέφεσαι τον άλλον και εκτός δουλειάς. Δεν με κάλεσε στα γενέθλιά της, ούτε κι εγώ αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Το "καρφί" της Σάσας Σταμάτη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Συγχωρώ αλλά δεν...»

Η χθεσινή ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν άκρως ιδιαίτερη καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να γιορτάσει τα 34α γενέθλιά της, ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν και η Σάσα Σταμάτη.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως παλιότερα οι δυο τους είχαν μεγάλη κόντρα πράγμα που είχε φτάσει μέχρι και την νομική οδό, αν και δεν είναι το μοναδικό άτομο με το οποίο τα έχει "σπάσει". Όπως φαίνεται όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και για τις δυο ή μήπως όχι;

Η Σάσα Σταμάτη δήλωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της πως: «Η συγχώρεση, γενικότερα στη ζωή, είναι ωραίο πράγμα. Από εκεί και πέρα, εγώ συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ. Καταρχάς, να πούμε ότι κέρδισα τη δίκη πανηγυρικά», απάντησε η Σάσα Σταμάτη στους δημοσιογράφους.

Για την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, η Σάσα σχολίασε: «Είδατε που υπάρχουν και χειρότεροι από μένα; Εγώ δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο νούμερο. Δεν μου αρέσει η λέξη νούμερο και τρας». «Θα με δείτε, βέβαια. Λείπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;»