Διέρρευσαν φωτογραφίες από τον γάμο Πετρούνια - Μιλλούση

Το μήνυμα αγάπης προς την αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διέρρευσαν φωτογραφίες από τον γάμο Πετρούνια - Μιλλούση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λευτέρη Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καθώς ενώθηκαν με τα ιερά του γάμου στις 25 Σεπτεμβρίου. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες από το μυστήριο του γάμου του με την Βασιλική Μιλλούση, ενώ τα στιγμιότυπα συνόδευαν μερικά τρυφερά λόγια για την σύζυγο του.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος. Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια

Γάμος Πετρούνια - Μιλλούση: Το εντυπωσιακό νυφικό και οι πρώτες δηλώσεις

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 26/9 οι ίδιοι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους αφού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με την παρουσία συγγενών αλλά και στενών φίλων οι ίδιοι παντρεύτηκαν στην Γλυφάδα ενώ από δίπλα τους δεν έλειπαν και τα δυο τους κοριτσάκια οι οποίες βαφτίστηκαν τον Αύγουστο (Δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με το ζευγάρι να ανοίγει τον χορό με ένα υπέροχο μπλουζ που χόρεψε, ως είθισται για τους νεόνυμφους. Ο άρχοντας των κρίκων και η πανέμορφη νύφη η οποία είχε επιλέξει ένα πολύ ρομαντικό νυφικό επέλεξαν να χορέψουν ένα τραγούδι του κουμπάρου τους, νονού της Σοφίας, Χρήστου Μάστορα, "Το κύμα".

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε και τις πρώτες δηλώσεις μετά από το μυστήριό και δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους. Η βασιλική Μιλλούση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Και έχουμε συνέχεια.

Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος». Από την άλλη ο Λευτέρη Πετρούνιας δήλωσε: «Η ζωή στο σπίτι με τρεις γυναίκες δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τυχερός άντρας».

Απαντώντας στο ενδεχόμενο ακόμη ενός παιδιού, αγοριού αυτή τη φορά, ο Ολυμπιονίκης ανέφερε «είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε δυο μωρά στο σπίτι, πολύ μωρά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βασιλικής και του Λευτέρη