Βίκυ Καγιά: "Από την μεριά μου δεν..." - "Έσπασε" την σιωπή της για την Έλενα Χριστοπούλου

«Η σύγκρισή μου με την Ισμήνη στο GNTM είναι αναπόφευκτη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Καγιά:

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond. Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο DWTS, το GNTM, αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μίλησε εξίσου πρόσφατα για το ριάλιτι μοντέλων.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Θα παρουσιάσω το DWTS με μεγάλη μου χαρά, περιμένω πως και πως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τη μεριά μου με την κυρία Χριστοπούλου. Η σύγκρισή μου με την Ισμήνη στο GNTM είναι αναπόφευκτη, αλλά δεν είναι δίκαιη. Ο καθένας κάνει το δικό του κομμάτι, έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του αισθητική.

Όταν κάποιος αποφασίζει να κάνει πίσω από κάτι για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, πρέπει να αφήνουμε και χώρο στους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Προς το τέλος πιστεύω ότι μπορεί να κάνω κάποια γκεστ εμφάνιση».«Στο σούπερ μάρκετ με ρωτάνε για το στυλ τους και στο δρόμο μου φέρνουν ρούχα να τα δω».

«Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω ότι σταμάτησα από το GNTM»

H Βίκυ Καγιά ήταν η πρώτη καλεσμένη του Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα αναλάβει, το DWTS, καθώς και στην πρώτη χρονιά που παρακολουθεί το GNTM από τον καναπέ της.

Όπως εξήγησε, δεν πήρε με ευκολία την απόφαση να φύγει από το ριάλιτι, ωστόσο δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη με το νεό της επαγγελματικό βήμα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

«Νιώθω καλά που άλλαξα ομάδα. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και από την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω ότι για λόγους και προσωπικούς και επειδή υπήρχε κι ένα άλλο πρότζεκτ πρέπει να λείψω, έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά. Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω, να το πούμε, να το νιώσω, να το αισθανθώ, να το δεχτώ.

Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου την πλευρά.

Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως. Μου λείπει από την άποψη του να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα, τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, δεν μου έλειψε», ανέφερε χαρακτηριστικά.