Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν ήθελα να παίξω έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο»

"Είπα «φτάνει»"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν ήθελα να παίξω έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο»

Στο «7 Μέρες TV» παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» ενώ μέσα σε όλα αποκάλυψε γιατί ήθελε να παίξει ένα διαφορετικό ρόλο σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες. (Δείτε εδώ ποιο ήταν το τέλος του στην σειρά)

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αλλά και τα μηχανάκια τη εταιρείας τηλεμετρήσεων σας υποδέχθηκαν με το δεξί. Ποια τα συναισθήματά σας;

Πραγματικά είναι απερίγραπτη η χαρά μου! Εσάς πώς φάνηκε; Ρωτάω τον κάθε δημοσιογράφο, τον κάθε συνάδελφο, τον κάθε φίλο με τον οποίο επικοινωνώ. Πιστέψτε με, μετά τον Μάνο Βόσκαρη δεν ήθελα να υποδυθώ έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο.

Είπα «φτάνει»! Θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να αναλάβω έναν παρόμοιο ρόλο αλλά θα ήταν πολύ άδικο για την καριέρα μου γιατί δεν θέλω να μπαίνουν ταμπέλες.

Μέσα από την ψυχή μου είπα το «ναι» στον ήρωά μου, τον Βασίλη Γιαννούλη, έναν καλό άνθρωπο, χήρο αστυνομικό με τρία παιδιά, που μετακομίζει στην Κρήτη για να έχει μια πιο ανθρώπινη ζωή κοντά στη φύση.

Έχει μια έφηβη κόρη, τη 16χρονη Ναυσικά, και βιώνει αυτήν την δύσκολη συνθήκη που ως άντρας καλείται να μιλήσει με την κόρη του για τα προσωπικά της κι όλες τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα της.

Έχει κι έναν γιο, τον Γιώργο, τον οποίον και πρέπει να πιστέψει όταν του μιλάει για το αστρικό του ταξίδι, για το φίλο του, τον Ντόντο και για τη συμμορία των Δράκων ενώ ταυτόχρονα έχει να προσέχει και ένα ακόμα σκανταλιάρη μικρό γιο, τον Αλέξανδρο.

Όταν χάνεται ο ένας γονιός, εκτός από τα παιδιά και ο/η σύζυγος που μένει πίσω έχει να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αναλαμβάνει διπλό ρόλο ως μάνα και πατέρας αλλά πώς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και των δύο; Ωστόσο, με την αγάπη όλα τα παλεύεις.

Ο ήρωάς μου, ο Βασίλης, είναι ένας θετικός χαρακτήρας, ώριμος, προκομμένος. Δεν του αρέσει να παιδεύει κανένα, είναι τόσο καταδεκτικός σε όλα, που όταν το παιδί του θα του πει για αυτό το αστρικό ταξίδι, θα τον αντιμετωπίσει με γλυκύτητα γιατί θέλει κι αυτός να τον καταλάβει.

Σοκάρει ο Βασίλης Μπισμπίκης από την σειρά κομάντα και δράκοι - «Δεν πιστεύω σε θεούς»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου για την εκπομπή «Τι λες τώρα» που έκανε πρεμιέρα εχθές 25/9. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος συμμετέχει στην σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA μίλησε για το τι πρόκειται.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει μία τέτοια σειρά στην ελληνική τηλεόραση. Είναι μεταφυσικό θρίλερ, που δεν έχει ξανακουμπήσει κανένας σκηνοθέτης. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει εξαιρετική φαντασία. Κερδίζει τον σεβασμό με άλλο τρόπο, χωρίς εντάσεις και φωνές».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισε: «Το αρνούμαι τελείως το μεταφυσικό. Και σαν ρόλος και σαν Βασίλης. Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά και έχει πολύ πλάκα, γιατί ο ήρωας που υποδύομαι τα κοροϊδεύει αυτά. Δεν έχω πίστη στο μεταφυσικό. Νομίζω ότι γεννιόμαστε, πεθαίνουμε και σβήνουμε.

Θα ήθελα πολύ να πιστεύω κάπου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πιστέψω. Δεν με πείθει. Δεν πιστεύω στους θεούς, ακόμα και αρχαία τραγωδία να έκανα, θα την έκανα χωρίς θεούς. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω με την τέχνη μου. Η ζωή… είναι άλλη ιστορία».

«Θέλω το παιδί μου να κάνει αυτό που θέλει, να νιώθει ότι έχει αποδοχή από την μητέρα και τον πατέρα του. Να νιώθει αγάπη. Η δημοσιότητά μου δεν του έχει δημιουργήσει θέμα. Τους δράκους τους λέω δαίμονες. Ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου. Έχω ένα «ανυπόφορο» μέσα μου από μικρό παιδί».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Βασίλης Μπισμπίκη