«Κόντεψα να πεθάνω, έζησα από θαύμα» - Συγκλονίζει η Ελένη Φιλίνη

Η περιπέτεια που άλλαξε τη ζωή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόντεψα να πεθάνω, έζησα από θαύμα» - Συγκλονίζει η Ελένη Φιλίνη

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Ελένη Φιλίνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν κάποια χρόνια, το οποίο μάλιστα κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή με τη συμμετοχή της στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και εκθείασε το νέο πρότζεκτ του Mega.

Η αποκάλυψη της Ελένης Φιλίνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Η σειρά αυτή είναι κινηματογράφος. Έχουν προσεχτεί όλες οι λεπτομέρειες. Ο Θοδωρής είναι ιδιοφυία. Ήξερα τις δουλειές του Παπαδουλάκη. Όταν διάβασα το σενάριο και μίλησα μαζί του είπα "ναι αξίζει ο κόπος να το κάνω αυτό. Ένας ρόλος που δεν έχω ξανακάνει, δεν μ’ έχετε ξαναδεί», είπε αρχικά για το Κομάντα και Δράκοι.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας της, είπε: «Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και επειδή δεν το είχα καταλάβει, ίσως και αυτό με έκανε να γλιτώσω. Δεν ήξερα τη σοβαρότητα της κατάστασης».

Η εξομολόγηση της Ελένης Φιλίνη για τον χαμό του πατέρα της

H Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It και μίλησε για τη ζωή της και το πώς διαχειρίστηκε διάφορες καταστάσεις στη ζωή της, όπως τον θάνατο του πατέρα της.

«Το “γέλα παλιάτσο” το έχω νιώσε με όλη τη σημασία της λέξεως ειδικά όταν “έχασα” τον πατέρα μου” και το βράδυ έπρεπε να παίξω κωμωδία. Χειρότερο δεν υπήρχε, ήμουν πρησμένη από το κλάμα κι έπρεπε να παίξω. Αισθάνεσαι καραγκιόζης, είναι τραγικό αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ αναφέρθηκε στον σάλο με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Εκεί αποκάλυψε πως όταν πήγε να δοκιμάσει ρούχα σε βιοτεχνία για δειγματισμό, βρήκε τον άνθρωπο ολόγυμνο.