Μεγαλείο ψυχής από τη Δέσποινα Βανδή σε πολύ δύσκολες μέρες

Κίνηση ανθρωπιάς για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεγαλείο ψυχής από τη Δέσποινα Βανδή σε πολύ δύσκολες μέρες

Η εβδομάδα αυτή ήταν εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα μας, μιας και τη Δευτέρα (27/9), η Κρήτη «χτυπήθηκε» από ισχυρό σεισμό ύψους 5,8 Ρίχτερ. Οι ζημιές ήταν μεγάλες ενώ ο σεισμός άφησε πίσω του και έναν νεκρό.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν, χωρίς να το διαφημίσει πουθενά, αποφάσισε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο, τους ανθρώπους που επλήγησαν από τον σεισμό. Την αποκάλυψη έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος επίσης ανέλαβε δράση για να βοηθήσει στην Κρήτη.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για τη Δέσποινα Βανδή

«Η Δέσποινα Βανδή που χωρίς να της το ζητήσει κάποιος προθυμοποιήθηκε και επικοινώνησε μαζί μου για να βοηθήσει να καλυφτούν ανάγκες των σεισμοπαθών. Συγκινητικό!!! Ευχαριστώ Δέσποινα! Ευχαριστούμε» έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Δέσποινα Βανδή σεισμόπληκτοι

Η αποκάλυψη του Χριστοφόρου για την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή επί σκηνής στο Notes live. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την προσωπική της τραγουδίστριας, όπως έκανε άλλωστε πριν μερικές ημέρες όταν σχολίασε το διαζύγιο της.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την ζωή της και αν είναι ερωτευμένη, απάντησε με τον πιο σωστό τρόπο χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

«Η Δέσποινα Βανδή είναι πάντα ερωτευμένη… με τη δουλειά της. Έχει μόνο ένα ελάττωμα, αγαπάει τα λάθος άτομα», ήταν η ιδιαίτερη απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την Δέσποινα Βανδή.