Σε ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της η Θοδώρα από τον Σασμό - Τρελά ερωτευμένη

Τα τρυφερά τετ α τετ τους στην Βιέννη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της η Θοδώρα από τον Σασμό - Τρελά ερωτευμένη

Τρελά ερωτευμένη και ευτυχισμένη φαίνεται πως είναι η Δανάη Παππά, η τηλεοπτική Θοδώρα από την νέα δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός -διαβάστε εδώ τι θα δούμε σήμερα-.

Η νεαρή ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη και δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτα τους, ενώ μάλιστα περάσανε μαζί και το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας στα ελληνιά νησιά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη ταξίδι και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Βιέννη, όπου δημοσίευσαν και μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία.

Η Δαναή, μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της: «Θαυμάζω σε εκείνον ότι είναι εργασιομανής και το έχω κι εγώ αυτό. Οπότε εκεί ταιριάξαμε. Σπρώχνει ο ένας τον άλλο και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να θαυμάζω κάποιον, αν δεν το κάνω, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι σε μία σχέση. Την αγαπάμε την Κρήτη με τον Λάμπρο. Έχει και μία παλιά ρίζα από εκεί. Ο γάμος είναι κάτι που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή. Τώρα, δεν σκεφτόμαστε κάτι ιδιαίτερο, είμαστε πολύ καλά εκεί που είμαστε και ό,τι φέρει ο χρόνος».

Η φωτογραφία της Δανάης Παππά και του συντρόφου της από την Βιέννη

Ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της η Θοδωρά από τον Σασμό

«Με το που μου είπαν να πάω για κάστινγκ στο Σασμό, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο εκτός...»

Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Δανάη Παππά, η «κακιά Θεοδώρα» από τη σειρά του Alpha, Σασμός. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στη σχέση της με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

«Αυτή η πρόκληση με ιντριγκάρει πολύ. Είπα αμέσως το ναι, γιατί είχα διαβάσει το βιβλίο και η “Θεοδώρα” είναι από τους χαρακτήρες που έχουν ενδιαφέρον από το πώς φαίνεται και τι τελικά κάνει. Με το που μου είπαν να πάω για κάστινγκ στο Σασμό, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο εκτός από τη “Θεοδώρα”. Κανέναν άλλο ρόλο».

Αναφορικά με τον σύντροφό της, δήλωσε: «Θαυμάζω σε εκείνον ότι είναι εργασιομανής και το έχω κι εγώ αυτό. Οπότε εκεί ταιριάξαμε. Σπρώχνει ο ένας τον άλλο και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να θαυμάζω κάποιον, αν δεν το κάνω, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι σε μία σχέση. Την αγαπάμε την Κρήτη με τον Λάμπρο. Έχει και μία παλιά ρίζα από εκεί. Ο γάμος είναι κάτι που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή. Τώρα, δεν σκεφτόμαστε κάτι ιδιαίτερο, είμαστε πολύ καλά εκεί που είμαστε και ό,τι φέρει ο χρόνος…».