«Χαλασμός» με τον Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της Τσολάκη - «Μην είστε ανάγωγος»

Σε σοκ η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Χαλασμός» με τον Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της Τσολάκη - «Μην είστε ανάγωγος»

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/10) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Δημήτρη Μηλιόγλου. Οι δύο άνδρες ανέβασαν λίγο τους τόνους και ακούστηκαν βαριές κουβέντες.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή κάλεσε τον Αλέξη Κούγια προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή και την παράσταση που ανέβασε στις φυλακές Τρίπολης.

Ο καυγάς του Αλέξη Κούγια με τον Δημήτρη Μηλιόγλου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

«Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια.

Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτις σας και με διακόπτετε;», είπε ο Αλέξης Κούγιας έξαλλος.

«Να κάνουμε διάλογο γι’ αυτό. Δεν είμαι ανάγωγος κ. Κούγια. Να κάνουμε διάλογο γιατί έχουμε και ερωτήματα. Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, δημοσιογράφος. Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα», απάντησε ο Δημήτρης Μηλιόγλου έξαλλος.

Από το GNTM πάει στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή, Open Weekend πριν λίγο καιρό και πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως στο δυναμικό της εκπομπής της θα ενταχθεί και ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο από τον περσινό κύκλο του GNTM.

Την αποκάλυψε έκανε το ίδιο το μοντέλο σε δηλώσεις του. Όπως εξήγησε θα μπει πολύ δυναμικά στην ομάδα της παρουσιάστριας.

Ο λόγος για τη Θοδώρα Ρασέλ, η οποία όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Happy Day, από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, όπου θα έχει τη στήλη του GNTM.

«Θα είμαι κάθε Κυριακή για όλο το χειμώνα με την Ελένη Τσολάκη στο Open, θα έχω τη στήλη του GNTM και μετά θα δούμε. Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι τρελή Θεσσαλονικιά. Περνάω πάρα πολύ ωραία με όλη την ομάδα και είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά η Θοδώρα Ρασέλ.