Σωτήρης Κοντιζάς: «Έσπασε» τη σιωπή του για το Top Chef και το Game of Chefs

Τι είπε για τα χαμηλά νούμερα που σημειώνουν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: «Έσπασε» τη σιωπή του για το Top Chef και το Game of Chefs

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (2/10) ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα μαγειρικά ριάλιτι που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, το Top Chef και το Game of Chefs.

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός σεφ, αποκάλυψε πως οι κριτές των δύο show είναι καλοί του φίλοι και μάλιστα, έδειξε να είναι πολύ ήρεμος με τα χαμηλά τους νούμερα.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά για το Top Chef και το Game of Chefs

«Είναι όλοι φίλοι τα παιδιά. Ξεκίνησαν κι ερχόμαστε κι εμείς μετά από αυτούς», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν, είπε: «Δώσε λίγο αέρα, πρώτη χρονιά,. Κι εμείς πώς ήμασταν την πρώτη χρονιά;».

Γιατί απέρριψαν την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί οι κριτές του MasterChef

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την πρόταση που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις αγαπημένους κριτές του MasterChef 5. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης απέρριψαν το υπέρογκο ποσό του Τούρκου παραγωγού και παρέμειναν στο Star.

To αρχικό ρεπορτάζ είχε μεταδώσει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα και έτσι σήμερα η ίδια μετέφερε τις εξελίξεις στην εκπομπή. Όπως εξήγησε, το Star έκανε με τη σειρά του άλλη πρόταση στους τρεις κριτές και κατάφερε να τους κρατήσει.

«Υπήρχε ηχηρό “όχι” από τη μεριά των σεφ. Κέρδισε το Star. Οι τρεις σεφ το σκέφτηκαν, συζήτησαν με το κανάλι, το οποίο τους έκανε καλύτερη πρόταση και την Πέμπτη, υπέγραψαν για τα επόμενα δύο χρόνια», αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα.